Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
rugzak Bullpadel Performance BPM-23004 zwarte
  • rugzak Bullpadel Performance BPM-23004 zwarte
  • rugzak Bullpadel Performance BPM-23004 zwarte

rugzak Bullpadel Performance BPM-23004 zwarte

PVP: € 40,00
€ 39,95
-1% Bullpadel
Bullpadel Performance BPM-23004 zwarte padelrugzak | Voorkom dat je racket klappen krijgt terwijl je ermee naar het spel gaat met de nieuwe Bullpadel Performance BPM-23004-rugzak, ontworpen met een gewatteerd compartiment

rugzak Bullpadel Performance BPM-23004 zwart

De nieuwe collecties van je favoriete Padeltas-merken zijn nu beschikbaar waar je een groot aantal ontwerpen kunt vinden om uit te kiezen. Koop de BPM-23004 Performance-rugzak die is ontworpen voor mensen die alleen genoeg meenemen naar de games.

In zijn ontwerp vinden we een zeer ruim Headvak terug zodat u uw materiaal kunt opbergen, ook binnenin is een gewatteerd vak toegevoegd zodat u de schep kunt laten staan. Het heeft ook een zijvak van mesh, zodat je een fles water of een blikje ballen kunt opbergen.

Bullpadel BPM-23004 Performance rugzak in zwart en grijs, kenmerken

  • De BPM-23004 Performance is zeer licht om comfortabel te dragen.
  • Vervaardigd met nylon om slijtage te voorkomen en de weerstand te vergroten.
  • De handvatten zijn gewatteerd en de achterkant zodat je rug er geen last van krijgt.
  • Kleiner vak aan de buitenkant om kleinere spullen in op te bergen.
  • Rooster aan elke kant om accessoires of een waterfles op te bergen.
  • Binnenvak om het racket beschermd te vervoeren.
  • Collectie kleine Bullpadel 2023 rugzakken.

Voor wie is het? Het is ideaal voor mensen die geen tas willen dragen die te zwaar en moeilijk te vervoeren is, dus op zoek zijn naar iets dat comfortabeler is om al hun padel-uitrusting te dragen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het is gemaakt met de meest resistente materialen, zodat je er lang mee kunt spelen. Het is ook ontworpen in zwart en grijs, perfect om te matchen met al je materiaal.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Bullpadel keert terug met een nieuwe collectie waarin je allerlei producten kunt vinden: van padelrackets, kleding, schoenen, paleta-tassen en accessoires ontworpen voor alle soorten spelers van elk niveau en voor elke prijs.

Je kunt al zijn producten voor padel zien op het beste circuit ter wereld: de World Padel Tour van Paquito Navarro, Fede Chingotto, Martín De Nenno, Alejandra Salazar of Delfi Brea. Rust jezelf dit jaar uit met een van de meest modieuze merken onder alle atleten!

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten