Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel Vertex 02 LTD Woman
  • Bullpadel Vertex 02 LTD Woman
  • Bullpadel Vertex 02 LTD Woman

Bullpadel Vertex 02 LTD Woman

PVP: € 200,00
€ 134,95
-33% Bullpadel
Bullpadel Vertex 02 LTD padelracket voor dames | Geweldige sensaties van kracht en comfort met dit Bullpadel-racket voor dames, een diamantmodel met een hoge balans dat een flexibelere constructie biedt
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Bullpadel Vertex 02 LTD damesracket

Haal je beste schoten dicht bij het net met het Vertex 02 LTD Woman padel racket in zwart en roze, een van de krachtigste die je kunt vinden in de Bullpadel collectie 2022. Omdat het een padel racket voor dames is, is het lichter in gewicht en is het wordt gekenmerkt door zijn kracht omdat het een diamantmal en balans in het bovenste gedeelte presenteert.

Voor de constructie heeft het merk carbon in het frame gebruikt, evenals structurele versterkingen voor meer sterkte. Het oppervlak heeft een ruwe afwerking voor effecten en genereert ook zeer goede sensaties bij het slaan. Om dit te doen, combineert het multieva-rubber en fibrix-technologieën, dat wil zeggen glasvezel met koolstof.

Bullpadel Vertex 02 LTD voor roze en zwarte dames, kenmerken:

  • Geweldige punch van de Bullpadel Vertex 02 LTD Woman door diamantvorm en hoge balans.
  • Constructie met een gewicht rond de 350 - 360 gram.
  • Sterke en solide structuur door het gebruik van carbon.
  • Glasvezel en carbon oppervlak dat een meer flexibele touch genereert.
  • Multieva-kern met 2 dichtheden om u de output en kracht te geven die u nodig hebt bij elke actie.
  • Damesracket in beperkte oplage, met weinig exemplaren te koop.
  • Het bevat ruwheid op de slagvlakken om de bal meer spin te kunnen geven.
  • Bullpadel racketcollectie voor dames 2022.

Voor wie is het? Naar onze mening is het ideaal voor sporters met een hoog of gemiddeld niveau die meestal in de backhandpositie spelen, aangezien de Vertex voor meisjes wordt gekenmerkt door zijn punch waarmee je krachtige schoten en volleys dicht bij het net kunt uitvoeren.

Waarom zal je het leuk vinden? Naast het behalen van de beste prestaties in het aanvallende spel, kun je ook genieten van een aantal uitzonderlijke afwerkingen, aangezien het een exclusief Bullpadel-racket is. Dus het presenteert een esthetiek in zwart en roze die het echt mooi maakt.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij BullPadel Sport, een van de merken waar spelers de voorkeur aan geven. In de WPT heeft het de vertegenwoordiging van spelers zoals: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar of Delfi Brea.

Dit seizoen presenteert een complete collectie padelrackets, schoenen, kleding en palettassen voor alle smaken en portemonnees. Wacht niet langer en vind wat je zoekt in de nieuwe collectie, we verzekeren je dat je zult genieten van de beste sensaties op het circuit.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2022 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid 3d
Onze beste producten