Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel BPMU-22N groen zwarte wristbands
  • Bullpadel BPMU-22N groen zwarte wristbands

Bullpadel BPMU-22N groen zwarte wristbands

PVP: € 11,00
€ 9,95
-10% Bullpadel
Bullpadel BPMU-22N groen zwarte padel wristbands | Speel comfortabel terwijl je de BPMU-22N-polsbandjes draagt die zijn ontworpen met sterk absorberende stoffen om zweet op het gezicht en de handen te voorkomen

Bullpadel BPMU-22N groen zwarte wristbands

We hebben al een brede catalogus met accessoires van je favoriete merken beschikbaar in onze online padelwinkel. Ontdek de nieuwe Bullpadel 2023-collectie waar je de BPMU-22N-polsband kunt vinden die is ontworpen in groen en de andere in zwart.

Deze aanvulling is perfect voor mensen die het erg warm krijgen tijdens het spelen, omdat ze je helpen het zweet van je gezicht te verwijderen terwijl je speelt. Daarnaast helpt het ook om te voorkomen dat het zweet van de armen naar de handen gaat, waardoor de schep wegglijdt.

Bullpadel BPMU-22N polsbandjes in groen en zwart, kenmerken

  • De Bullpadel BPMU-22N wordt verkocht in een verpakking van twee stuks.
  • Ze helpen je zweet van je voorHead te verwijderen en voorkomen dat het in je ogen komt.
  • Gemaakt met 70% katoen, 25% polyester en 5% spandex.
  • Ze helpen voorkomen dat u slechte bewegingen maakt die letsel kunnen veroorzaken.
  • Ze zijn zeer ademend, zodat ze geen zweet ophopen.
  • Bullpadel accessoires catalogus voor padel tennis 2022.

Voor wie is het? Dit accessoire is ideaal voor mensen die overmatig zweten tijdens het spelen willen tegengaan, omdat het dankzij de absorberende stoffen als een handdoek fungeert en je helpt om zweet van het gezicht en de armen te verwijderen.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het niet alleen leuk vinden vanwege de hoge kwaliteit waardoor het beter bestand is tegen wassen, maar ook vanwege het ontwerp in twee verschillende kleuren, de ene is zwart en de andere is groen, zodat je hem bij je sportkleding kunt dragen.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Steeds meer spelers zijn trouw aan BullPadel Sport, een Argentijns merk dat zich heeft weten aan te passen aan nieuwe tijden om het hele publiek te veroveren. Dit seizoen heeft het een gevarieerde catalogus van padelschoenen, tenues, tassen en rackets van hoge kwaliteit.

Momenteel vertegenwoordigen World Padel Tour-spelers zoals Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto of Alejandra Salazar het bedrijf op alle banen. Wacht niet langer en geniet van een unieke ervaring.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten