Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Padel tassen Bullpadel BPP-22002 LTD groen
  • Padel tassen Bullpadel BPP-22002 LTD groen

Padel tassen Bullpadel BPP-22002 LTD groen

PVP: € 65,00
€ 39,95
-39% Bullpadel
Bullpadel BPP-22002 LTD groene padel padeltas | Vervoer al je materiaal comfortabel met de nieuwe LTD BPP-22002 Padeltas tas van het merk Bullpadel ontworpen met een thermovak voor je racket

PadelTas Bullpadel BPP-22002 LTD groen

Bescherm al je materiaal terwijl je het vervoert naar de wedstrijd met de nieuwe collectie tassen van het merk Bullpadel die nu verkrijgbaar is in onze online padelwinkel. Ontdek de nieuwe BPP-22002 LTD-tas die is ontworpen in groen en zwart en de perfecte maat heeft om net genoeg te dragen.

Wat betreft de ruimte, het heeft een zijvak waarin je het racket kunt opbergen dat zeer goed beschermd zal zijn dankzij de thermotechnologie aan de binnenkant. Het heeft ook een geventileerd compartiment waar je je schoenen of vuile kleding in kunt opbergen.

Bullpadel BPP-22002 LTD tas in groene kleur, kenmerken

  • De Bullpadel BPP-22002 LTD is een limited edition van het merk.
  • De handgrepen zijn gewatteerd waardoor hij zeer comfortabel te vervoeren is.
  • Het heeft een compartiment met ventilatie zodat je je schoenen kunt opbergen.
  • Zak met thermische bescherming om de rackets in op te bergen en te voorkomen dat ze onderhevig zijn aan temperatuurschommelingen.
  • Kleinere vakjes om je mobiele telefoon of sleutels in op te bergen.
  • Een van de nieuwe Bullpadel 2022 padel racketassen.

Voor wie is het? Het is perfect voor mensen die net genoeg meenemen naar de games, zodat ze geen buitensporig grote en moeilijk te vervoeren tas nodig hebben. Het heeft ook voldoende ruimte om je padelracket en je schoenen geordend op te bergen.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het niet alleen leuk vinden vanwege de hoge kwaliteit omdat het is gemaakt met hoogwaardige materialen, maar het is ook ontworpen in zwart met groen, een zeer elegante combinatie zodat je goed gekleed kunt gaan voor alle wedstrijden.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Strijd met de beste producten dankzij de nieuwe BullPadel Sport-collectie. Sinds een paar jaar is het uitgegroeid tot een van de modemerken onder de spelers. En het is dat het een geweldige vertegenwoordiging heeft in de WPT door de hand van Paquito Navarro, Juan Tello, Martin Di Nenno, Alejandra Salazar of Cata Tenorio.

Dit seizoen verrast ons met een complete collectie padelrackets, kleding, schoenen en palettassen voor alle soorten spelers en tegen alle prijzen, zodat je degene kunt vinden die het beste bij je past. Wacht niet langer en ga naar de handtekening van de kampioenen.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten