Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Padeltas Bullpadel Performance BPP-23014 zwart
  • Padeltas Bullpadel Performance BPP-23014 zwart
  • Padeltas Bullpadel Performance BPP-23014 zwart

Padeltas Bullpadel Performance BPP-23014 zwart

PVP: € 65,00
€ 64,95
-1% Bullpadel
padel bag Bullpadel Performance BPP-23014 zwart | Voorkom dat je padel racket klappen krijgt tijdens het vervoeren met de nieuwe Bullpadel Performance BPP-23014 padel racketas, ontworpen met een thermoruimte voor de padel racket

Bullpadel Performance BPP-23014 zwarte medium Padeltas

Het merk Bullpadel is terug met zijn uitgebreide catalogus van Padeltass waar je uit een groot aantal materialen en maten kunt kiezen. Een daarvan is de Performance BPP-23014, die twee vakken heeft met de capaciteit om twee rackets in elk op te bergen.

Bovendien zijn de twee zakken voorzien van thermotechnologie om te voorkomen dat de materialen van het racket onderhevig zijn aan temperatuurveranderingen en daardoor beschadigd raken. Aan de onderkant vinden we ook een zak met ventilatie zodat je je schoenen of vuile kleding kunt opbergen.

Performance tas BPP-23014 zwart, karakteristieken

  • De BullPadel Performance BPP-23014 is een middelgrote tas.
  • Het is vervaardigd met polyester om de weerstand tegen gebruik te verbeteren.
  • U kunt maximaal vier padelrackets opbergen, verdeeld over twee zijvakken.
  • Geventileerde zak om schoenen of vuile kleding in op te bergen.
  • Je kunt hem dragen als rugzak of aan het handvat dankzij de verschillende grepen.
  • Een van de nieuwe tassen om padel tennis Bullpadel 2023 te spelen.

Voor wie is het? Het is perfect voor mensen die na de wedstrijden douchen en daarom een rugzak nodig hebben die voldoende ruimte heeft om al je materialen en hygiëneproducten op te bergen zonder iets thuis te hoeven laten.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het leuk vinden omdat het een zeer complete rugzak is waarmee je al je materiaal op een beschermde manier kunt vervoeren. Het is ook ontworpen in het zwart om te passen bij het meest opvallende oranje, zodat je het kunt matchen met je kleding.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Bullpadel keert terug met een nieuwe collectie waarin je allerlei producten kunt vinden: van padelrackets, kleding, schoenen, paleta-tassen en accessoires ontworpen voor alle soorten spelers van elk niveau en voor elke prijs.

Je kunt al zijn producten voor padel zien op het beste circuit ter wereld: de World Padel Tour van Paquito Navarro, Fede Chingotto, Martín De Nenno, Alejandra Salazar of Delfi Brea. Rust jezelf dit jaar uit met een van de meest modieuze merken onder alle atleten!

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten