Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Padeltas Bullpadel Flow BPP-23006 koraal
  • Padeltas Bullpadel Flow BPP-23006 koraal
  • Padeltas Bullpadel Flow BPP-23006 koraal

Padeltas Bullpadel Flow BPP-23006 koraal

PVP: € 75,00
€ 74,95
-1% Bullpadel
Padeltas Bullpadel Flow BPP-23006 koraal | Laat niets thuis met de Bullpadel Flow BPP-23006 racketas ontworpen met twee zijvakken waarin je in elk twee rackets kunt opbergen

Alejandra Salazar Bullpadel Flow Padeltas BPP-23006 2023

We hebben de nieuwe collecties van je favoriete merken al beschikbaar, dus je kunt ze kopen in onze online padelwinkel voordat ze op zijn. Een daarvan is de Bullpadel 2023 waar je de Alejandra Salazar Padeltas de Flow BPP-23006 kunt vinden die is ontworpen in koraal.

Bij het ontwerp is gedacht aan het geven van de hoogste kwaliteit aan de persoon die het draagt, daarom heeft het gevoerde handvatten zodat het je rug niet bezeert. Aan de andere kant is er een zeer ruim Headvak in verwerkt waarin je al je materiaal overzichtelijk kunt opbergen.

Padeltas voor dames Flow BPP-23006 in koraal, kenmerken

  • De Flow BPP-23006 Padeltas is verkrijgbaar in twee kleuren om uit te kiezen.
  • Twee zijvakken met elk ruimte voor twee rackets.
  • Thermobescherming om te voorkomen dat het racket onderhevig is aan temperatuurschommelingen.
  • Je kunt hem als rugzak dragen dankzij de verstelbare handvatten.
  • Kleinere zakken om spullen in op te bergen die je altijd bij de hand wilt hebben.
  • Hiermee kunt u vuile kleding en schoenen onafhankelijk opbergen.
  • Nieuwe collectie tassen voor dames Bullpadel 2023.

Voor wie is het? Het is perfect voor die sporters die op zoek zijn naar een tas die van hoge kwaliteit is om hem lang te kunnen gebruiken en die ook meerdere ruimtes bevat om al je materiaal op een georganiseerde manier op te bergen.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het niet alleen leuk vinden omdat het een van de meest complete Padeltas-tassen is, maar ook omdat het de nieuwe Alejandra Salazar-tas wordt die is ontworpen in koraal met de meest opvallende zwarte details!

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Presteer op je beste niveau met de nieuwe Bullpadel 2022-collectie, een van de meest modieuze merken onder sporters. En het is dat het een geweldige vertegenwoordiging heeft in de WPT door de hand van Paquito Navarro, Fede Chingotto, Martín De Nenno, Alejandra Salazar of Delfi Brea.

Dit seizoen verrast ons met een complete collectie padelrackets, kleding, schoenen en palettassen voor alle soorten spelers en tegen alle prijzen. We zijn ervan overtuigd dat je alles zult vinden wat je nodig hebt, dus rust jezelf uit met de nieuwe Bullpadel padeluitrusting.

Features Speler: Vrouw Jaar: 2023
Onze beste producten