Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel Elite BPP-23019 zwarte padeltas
  • Bullpadel Elite BPP-23019 zwarte padeltas
  • Bullpadel Elite BPP-23019 zwarte padeltas

Bullpadel Elite BPP-23019 zwarte padeltas

PVP: € 80,00
€ 79,95
-1% Bullpadel
padel racketas Bullpadel Elite BPP-23019 zwart | Vervoer al je uitrusting comfortabel met de nieuwe Elite BPP-23019 padel racketas van het merk Bullpadel die ruimte biedt aan vier rackets en schoenen

padeltas Bullpadel Elite BPP-23019 2023

Koop je nieuwe padel racketas in onze online padelwinkel waar je keuze hebt uit een groot aantal merken en designs. Ontdek de nieuwe Bullpadel 2023-collectie waar je de Elite BPP-23019-tas kunt vinden die zal worden gedragen door de speler Gemma Triay, je zult er dol op zijn!

In het ontwerp kunnen we verschillende compartimenten vinden om alles op een georganiseerde manier op te bergen, daarom heeft het een Headvak om al je materiaal in op te bergen. We vinden ook twee thermo-zijvakken met een capaciteit voor het opbergen van maximaal vier rackets.

BPP-23019 Elite tas in zwarte kleur, kenmerken

  • De Bullpadel BPP-23019 Elite is ontworpen met een vak voor schoenen.
  • Twee thermozakken waarin je in elk twee schepjes kunt opbergen.
  • Het breedste Headvak om kleding, producten, materiaal op te bergen...
  • Je kunt hem als rugzak dragen dankzij de handvatten of met de hand.
  • Het is ontworpen met kwaliteitsstoffen om slijtage te voorkomen.
  • Het wordt de officiële tas van de speler Gemma Triay.
  • Inbegrepen in de Bullpadel 2022 padeltassencatalogus.

Voor wie is het? Het is ideaal voor die meisjes die gewend zijn veel materiaal mee te nemen naar wedstrijden, dus ze hebben een grote tas nodig om alle producten op een georganiseerde manier te vervoeren.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het niet alleen leuk vinden vanwege de hoge kwaliteit, maar ook omdat het een van de rugzakken wordt die de speler Gemma Triay zal dragen, en het is ongetwijfeld een van de beste. Het is ook ontworpen in het zwart met details in rood en blauw, perfect om te combineren met al je kleding.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Geniet van de nieuwe collectie van BullPadel Sport, een van de modemerken onder de spelers. Dit seizoen verrast ons met een complete collectie padelrackets, kleding, schoenen en palettassen waar je degene kunt kiezen die het beste bij je past.

Momenteel werkt het bedrijf samen met de Spaanse padelfederatie en is het ook sponsor van de WPT. Top tien spelers op de ranglijst zoals Paquito Navarro, Juan Tello, Martin Di Nenno of Alejandra Salazar zijn trouw aan het merk. Aarzel niet en ga naar de handtekening van de kampioenen.

Features Speler: Vrouw Jaar: 2023
Onze beste producten