Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Rugzak Bullpadel Vertex BPM-23007 kaki
  • Rugzak Bullpadel Vertex BPM-23007 kaki
  • Rugzak Bullpadel Vertex BPM-23007 kaki

Rugzak Bullpadel Vertex BPM-23007 kaki

PVP: € 50,00
€ 49,95
-1% Bullpadel
Bullpadel Vertex BPM-23007 kaki padelrugzak | Ga met al je materiaal naar de wedstrijden dankzij de Bullpadel Vertex BPM-23007-rugzak, die is ontworpen met compartimenten om twee padelrackets in op te bergen

Rugzak Bullpadel Vertex BPM-23007 kaki

Vervoer al je materiaal naar de wedstrijden met de nieuwe collectie Bullpadel rugzakken en padeltassen die je nu kunt vinden in onze online padel tennis winkel. Ontdek de Vertex BPM-23007 rugzak die is ontworpen met verschillende compartimenten om alles geordend op te bergen.

Bij het ontwerp is aan het comfort van de speler gedacht, daarom heeft het gewatteerde stukken in het ruggedeelte, zodat het zeer comfortabel is om het van de ene plaats naar de andere te dragen. Het heeft ook een apart compartiment om maximaal twee padel rackets in op te bergen.

Bullpadel Vertex BPM-23007 rugzak in kaki, kenmerken

  • De Bullpadel Vertex BPM-23007 rugzak wordt de rugzak van Juan Tello en Fede Chingotto.
  • Ruimte voor twee rackets in een technisch compartiment ter bescherming tegen temperaturen.
  • Geventileerd vak om vuile kleding of schoenen in op te bergen.
  • Het achterste gedeelte is ontworpen met stukken schuim.
  • Kleinere zakken om kleinere spullen in op te bergen.
  • Verstelbare en gewatteerde handvatten om het transport zeer comfortabel te maken.
  • Verkrijgbaar in de Bullpadel rugzakken voor jongens 2023 catalogus.

Voor wie is het? Het is perfect voor al die atleten die materiaal meenemen naar hun wedstrijden, maar het niet willen vervoeren in een erg grote tas die moeilijk comfortabel te vervoeren is naar de wedstrijden.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het leuk vinden omdat het een model wordt dat wordt gedragen door twee professionele spelers van de World Padel Tour, Juan Tello en Fede Chingotto. Het is ook ontworpen in het zwart met kaki details waardoor het de meest elegante is.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Presteer op je beste niveau met de nieuwe Bullpadel 2022-collectie, een van de meest modieuze merken onder sporters. En het is dat het een geweldige vertegenwoordiging heeft in de WPT door de hand van Paquito Navarro, Fede Chingotto, Martín De Nenno, Alejandra Salazar of Delfi Brea.

Dit seizoen verrast ons met een complete collectie padelrackets, kleding, schoenen en palettassen voor alle soorten spelers en tegen alle prijzen. We zijn ervan overtuigd dat je alles zult vinden wat je nodig hebt, dus rust jezelf uit met de nieuwe Bullpadel padeluitrusting.

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten