Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Padeltas Bullpadel Vertex BPP-23001 kaki
  • Padeltas Bullpadel Vertex BPP-23001 kaki
  • Padeltas Bullpadel Vertex BPP-23001 kaki

Padeltas Bullpadel Vertex BPP-23001 kaki

PVP: € 90,00
€ 89,95
-1% Bullpadel
padeltas Bullpadel Vertex BPP-23001 kaki | Rust jezelf uit zoals de professionals met de nieuwe collectie rugzakken van het merk Bullpadel, waar je de Vertex Bullpadel BPP-23001 Padeltas-tas in kaki kunt vinden
Schrijf een beoordeling

Padeltas Bullpadel Vertex BPP-23001 kaki 2023

Rust jezelf uit voor het spel zoals de padelprofessionals met de nieuwe collectie Padeltass van het merk Bullpadel die je nu kunt kopen in onze online padelwinkel. Ontdek de Vertex BPP-23001 tas met ruimte voor vier rackets en een compartiment met ventilatie.

Het is een van de grootste in de hele collectie, dus perfect voor al die mensen die gewend zijn veel materiaal mee te nemen naar training. Hij is ook zeer comfortabel te vervoeren dankzij de gewatteerde handvatten waarmee je hem op je rug kunt dragen.

Bullpadel Vertex BPP-23001 tas in Khaki kleur, kenmerken

  • De Bullpadel Vertex BPP-23001 Padeltas tas is groot.
  • Het heeft een capaciteit van vier padel rackets, twee in elke zak.
  • Thermobescherming om de padelrackets te beschermen tegen temperatuurveranderingen.
  • Kleiner vak om persoonlijke spullen in op te bergen, zoals mobiel.
  • Met schuim gevoerde achterkant om te voorkomen dat het je bezeert tijdens het dragen.
  • Geventileerd vak voor schoenen of vuile kleding.
  • Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren om uit te kiezen.
  • Nieuwe collectie Bullpadel 2023 Padeltass.

Voor wie is het? We raden het aan aan al die mensen die op zoek zijn naar een grote tas waarin je al je materiaal geordend kunt opbergen zonder iets thuis te laten. Het is ook perfect voor mensen die zich per motor of fiets verplaatsen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het qua ruimte een van de meest complete padel racketassen is, die ook nog eens in zwart en kaki is ontworpen, een simpele combinatie zodat je hem bij al je padeloutfits kunt dragen.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Geniet van de nieuwe collectie van BullPadel Sport, een van de modemerken onder de spelers. Dit seizoen verrast ons met een complete collectie padelrackets, kleding, schoenen en palettassen waar je degene kunt kiezen die het beste bij je past.

Momenteel werkt het bedrijf samen met de Spaanse padelfederatie en is het ook sponsor van de WPT. Top tien spelers op de ranglijst zoals Paquito Navarro, Maxi Sánchez, Alejandra Salazar of Cata Tenorio zijn trouw aan het merk. Aarzel niet en ga naar de handtekening van de kampioenen.

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten