Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
rugzak Bullpadel Hack BPM-23001 grijs
  • rugzak Bullpadel Hack BPM-23001 grijs
  • rugzak Bullpadel Hack BPM-23001 grijs

rugzak Bullpadel Hack BPM-23001 grijs

PVP: € 75,00
€ 74,95
-1% Bullpadel
Bullpadel Hack BPM-23001 donkergrijze padelrugzak | Vervoer al uw apparatuur comfortabel met de nieuwe Bullpadel Hack BPM-23001-rugzak die is ontworpen met gewatteerde bescherming op de rug

Bullpadel Hack rugzak BPM-23001 2023

Laat niets thuis met de nieuwe rugzakken van het merk Bullpadel waar je kunt kiezen uit een grote verscheidenheid aan designs en maten. Een daarvan is de Hack BPM-23001-rugzak die is ontworpen met een stevige hoes aan de voorkant om al je materiaal te beschermen terwijl je het vervoert.

Verspreid over uw ruimte, het heeft de capaciteit om maximaal twee padelrackets op te bergen die ook zeer goed worden beschermd dankzij de thermoskan aan de binnenkant. Aan de andere kant heeft het ook een zak met ventilatie om schoenen of vuile kleren op te bergen na de games.

Hackrugzak BPM-23001 in donkergrijze kleur, kenmerken

  • De Hack BPM-23001 rugzak heeft een Headvak om al je materiaal in op te bergen.
  • Gaasvak aan de zijkant om ballen of een bidon in op te bergen.
  • Thermovak waarin je 1 of twee schepjes kwijt kunt.
  • Geventileerde zak om schoenen in op te bergen.
  • Stukken foam aan de achterkant zodat je hem comfortabel op je rug kunt dragen.
  • Harde schaal op de rug voor extra bescherming.
  • Nieuwe collectie tassen voor Bullpadel 2023 spelers.

Voor wie is het? We raden het aan aan al die jongens die een rugzak willen die niet overdreven groot is om al je materialen in te vervoeren, maar die geen ruimte verliest om je schep, schoenen en materialen op een georganiseerde manier te kunnen dragen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat hij helemaal in donkergrijs is ontworpen, zonder twijfel de meest elegante zodat je hem met al je kleding kunt combineren. Bovendien is hij dankzij zijn formaat ook perfect om te gebruiken voor de universiteit of voor werk, omdat je er veel dingen in kunt opbergen.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Presteer op je beste niveau met de nieuwe Bullpadel 2022-collectie, een van de meest modieuze merken onder sporters. En het is dat het een geweldige vertegenwoordiging heeft in de WPT door de hand van Paquito Navarro, Fede Chingotto, Martín De Nenno, Alejandra Salazar of Delfi Brea.

Dit seizoen verrast ons met een complete collectie padelrackets, kleding, schoenen en palettassen voor alle soorten spelers en tegen alle prijzen. We zijn ervan overtuigd dat je alles zult vinden wat je nodig hebt, dus rust jezelf uit met de nieuwe Bullpadel padeluitrusting.

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten