Padeltas Bullpadel Hack BPP-23012 ft
 • Padeltas Bullpadel Hack BPP-23012 ft
 • Padeltas Bullpadel Hack BPP-23012 ft

Padeltas Bullpadel Hack BPP-23012 ft

PVP: € 82,64
€ 48,73
-42% Bullpadel
Padeltas Bullpadel Hack BPP-23012 kaki | Laat niets thuis met de nieuwe Bullpadel Hack BPP-23012 rugzak die is ontworpen met verschillende compartimenten zodat je al je materiaal kunt dragen
Schrijf een beoordeling
 • Recibelo antes de
  Koop vandaag en ontvang het donderdag, 14 december, 2023
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Padeltas Bullpadel Hack BPP-23012 2023

Rust jezelf uit met alleen de beste kwaliteit met de nieuwe collectie tassen en rugzakken uit de Bullpadel collectie 2023. Binnenin vind je de Hack BPP-23012 Padeltas tas die is ontworpen in kaki kleur en veel ruimte heeft zodat je niet t blijven achter, niets thuis.

Ook dit jaar zie je het gedragen door de speler Paquito Navarro, aangezien het deel uitmaakt van de spelerscollectie van het merk. Aan de andere kant is het zeer compleet omdat het een capaciteit heeft voor vier padelrackets die worden beschermd door thermische bescherming en met een zeer ruime Headruimte.

Paquito Navarro Hack padel-rugzak, kenmerken

 • De Bullpadel Hack BPP-23012 is een van de grootste in de hele collectie.
 • Stijve behuizing aan de zijkanten om het interieur beter te beschermen.
 • Geventileerde zak om schoenen en vuile kleding in op te bergen.
 • Twee compartimenten aan elke kant om twee rackets in op te bergen.
 • Gewatteerde bescherming op de rug om hem comfortabel te vervoeren.
 • Het wordt de nieuwe tas voor de speler Paquito Navarro.
 • Verkrijgbaar in de BullPadel 2023 grote tassencollectie.

Voor wie is het? We raden het aan aan al die mensen die gewend zijn een grote hoeveelheid materialen te dragen, dus op zoek zijn naar een tas die groot is om alles in op te bergen, maar die toch comfortabel is zodat hij gemakkelijk te vervoeren is.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het niet alleen leuk vinden vanwege de hoge kwaliteit, maar ook vanwege het ontwerp waarin de kleur zwart is gebruikt in combinatie met kaki, een zeer elegante combinatie zodat je je kleding kunt matchen met alle wedstrijden.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Presteer op je beste niveau met de nieuwe Bullpadel 2022-collectie, een van de meest modieuze merken onder sporters. En het is dat het een geweldige vertegenwoordiging heeft in de WPT door de hand van Paquito Navarro, Fede Chingotto, Martín De Nenno, Alejandra Salazar of Delfi Brea.

Dit seizoen verrast ons met een complete collectie padelrackets, kleding, schoenen en palettassen voor alle soorten spelers en tegen alle prijzen. We zijn ervan overtuigd dat je alles zult vinden wat je nodig hebt, dus rust jezelf uit met de nieuwe Bullpadel padeluitrusting.

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten