Bullpadel Vertex 03 W Junior 2023
  • Bullpadel Vertex 03 W Junior 2023
  • Bullpadel Vertex 03 W Junior 2023

Bullpadel Vertex 03 W Junior 2023

PVP: € 90,00
€ 89,95
-1% Bullpadel
padel racket Bullpadel Vertex 03 W JR 2023 | Win je wedstrijden met dit Bullpadel-racket voor meisjes, een zeer goed gecompenseerd model met een zachte touch dat dezelfde esthetiek heeft als het Delfi Brea-racket
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Bullpadel Vertex 03 W meisjes padel racket

Steeds meer jonge spelers beginnen te concurreren en willen dit doen met kwaliteitsproducten. Koop nu het blauwe Vertex 03 W JR padel tennisracket voor de scherpste prijs, het racket waarmee Delfi Brea meedoet in de WPT. Het heeft dezelfde kenmerken, maar met een lager gewicht en een dunner gripontwerp om het beter hanteerbaar te maken.

Op het veld biedt hij kracht en controle in gelijke mate dankzij het oversized diamantvormontwerp en medium balans, waarmee je effectief op elke bal kunt reageren. Voor de opbouw is carbon gebruikt in het frame, glasvezel in de vlakken en evalastic rubber in de kern. Ten slotte heeft het een Vertex-hart voor meer stabiliteit.

Bullpadel Vertex 03 voor blauw meisje, kenmerken:

  • Grip van de Bullpadel Vertex 03 W JR 2023 aangepast aan de hand van de kleintjes.
  • padel racket zeer goed gecompenseerd voor zijn extra grote diamantformaat en medium balans.
  • Gemaakt met flexibele materialen om het leren van kinderen te bevorderen.
  • Grote weerstand met de koolstof van het frame.
  • Glasvezel oppervlak om de speelbaarheid te vergroten.
  • Zacht eva-rubber aan de binnenkant dat trillingen vermindert en een zachte slag genereert.
  • Opgenomen in de Bullpadel 2023-serie rackets voor kinderen.

Voor wie is het? Voor kleine kampioenen die al een gemiddeld niveau hebben en op zoek zijn naar een uitgebalanceerd en licht racket om elk aspect van het spel te domineren, of het nu aanvallend of verdedigend is, terwijl ze genieten van een geweldig balgevoel en minder trillingen bij het slaan.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het op esthetisch niveau hetzelfde is als het volwassen model, de Bullpadel Vertex 03 Woman van Delfi Brea, dus het bevat de handtekening van de speler op de plannen en dezelfde esthetiek. In deze editie combineert het marineblauw met een wit logo en koraalkleurige details.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij BullPadel Sport, een van de merken waar spelers de voorkeur aan geven. In de WPT heeft het de vertegenwoordiging van spelers zoals: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar of Delfi Brea.

Dit seizoen presenteert een complete collectie padelrackets, schoenen, kleding en palettassen voor alle smaken en portemonnees. Wacht niet langer en vind wat je zoekt in de nieuwe collectie, we verzekeren je dat je zult genieten van de beste sensaties op het circuit.

Features Vorm: Diamant Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 330-350gr. Profiel: 36 mm Speler: Kind Jaar: 2023 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten