Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel Hack 03 Junior 2023
  • Bullpadel Hack 03 Junior 2023
  • Bullpadel Hack 03 Junior 2023

Bullpadel Hack 03 Junior 2023

PVP: € 90,00
€ 89,95
-1% Bullpadel
Bullpadel Hack 03 JR 2023 | Paquito Navarro's racket nu in zijn kinderversie, de perfecte replica voor de kleintjes in huis, om van te genieten en wedstrijden te winnen.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Bullpadel Hack 03 kinder padel racket

Steeds meer kinderen zijn dol op deze sport, die willen beginnen en het willen doen met kwaliteitsproducten. Koop het nieuwe Hack 03 Junior padelracket in grijs, een aanpassing van het model gebruikt door Paquito Navarro. Het handhaaft het meer diamanten formaat, maar met een gefocuste balans om kracht en controle te geven bij het slaan.

Het is vervaardigd met een dunner profiel en handvat, evenals een lager gewicht, waardoor het beter hanteerbaar is voor kinderen. Voor de constructie bevat het carbon in het frame samen met glasvezel in de vlakken om een snelle aanpassing te bevorderen. Ten slotte biedt het een comfortabelere touch dankzij het zachte eva-rubber.

Bullpadel Hack 03 voor kinderen, kenmerken:

  • Ontwerp van de Bullpadel Hack 03 JR 2023 met een laag gewicht, tussen de 335 - 345 gram.
  • Veelzijdig racket dankzij de oversized diamantmal met een meer gefocuste balans.
  • Het biedt een geweldige speelbaarheid omdat het is gemaakt met flexibele materialen.
  • Grote weerstand met de koolstof van het frame en harthack.
  • Glasvezel oppervlak voor snelle aanpassing.
  • Eva zachte rubberen kern voor een ongelooflijke touch.
  • Het behoort tot de nieuwigheden van Bullpadel-mesjes voor kinderen 2023.

Voor wie is het? Ontworpen voor kinderen met een gemiddeld spelniveau die de beste prestaties willen leveren in aanval en verdediging, aangezien het een diamantformaat heeft met een gemiddelde balans, dus het wordt zeer goed gecompenseerd. Bovendien is hij door zijn lichte gewicht zeer handzaam.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je niet alleen de beste prestaties tijdens het spel zult hebben, maar ook zult genieten van een geweldige finish, aangezien het de replica is van het racket van Paquito Navarro. Het presenteert dus een ontwerp in zwarte, grijze en blauwe details.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij BullPadel Sport, een van de merken waar spelers de voorkeur aan geven. In de WPT heeft het de vertegenwoordiging van spelers zoals: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar of Delfi Brea.

Dit seizoen presenteert een complete collectie padelrackets, schoenen, kleding en palettassen voor alle smaken en portemonnees. Wacht niet langer en vind wat je zoekt in de nieuwe collectie, we verzekeren je dat je zult genieten van de beste sensaties op het circuit.

Features Vorm: Diamant Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 330-350gr. Profiel: 36 mm Speler: Kind Jaar: 2023 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten