Bullpadel Flow Light 2023
 • Bullpadel Flow Light 2023
 • Bullpadel Flow Light 2023

Bullpadel Flow Light 2023

PVP: € 103,31
€ 103,26
-1% Bullpadel
Bullpadel Flow Light 2023 padel racket | Haal je beste schoten in aanval en verdediging met dit Bullpadel damesracket, een licht model dat zeer goed wordt gecompenseerd zodat je vooruitgang kunt boeken
Schrijf een beoordeling
 • Recibelo antes de
  Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 26 december, 2023
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Bullpadel Flow Light 2023 padel racket

Profiteer van onze kortingen om de nieuwe collectie Bullpadel 2023 padelproducten tegen de beste prijs te krijgen. We presenteren de nieuwste editie van het groene en oranje Flow Light padel racket, een model dat is ontwikkeld voor spelers van het middenniveau die vooruitgang willen boeken met een uitgebalanceerd en lichter racket, aangezien het ongeveer 350 - 360 gram weegt.

Het heeft dus een druppelvormig formaat en een medium balans, waarmee het zeer goed in balans is. Het genereert ook zeer goede sensaties bij het slaan met de combinatie van zacht eva-rubber en het glasvezeloppervlak, dat geen trillingen veroorzaakt. Ten slotte is de omtrek versterkt met Streinforce en koolstoftechnologie.

Bullpadel Flow Lichtgroen en oranje, kenmerken:

 • Druppelvorm van de Bullpadel Flow Light 2023 met gecentreerde balans.
 • Dankzij de zachte aanraking kun je urenlang spelen zonder ongemak.
 • Geweldige speelbaarheid met de combinatie van zacht eva-rubber en glasvezel op het oppervlak.
 • Veelzijdig racket voor dames met minder gewicht.
 • padel racket voor dames die de aanpassing van de atleet vergemakkelijkt.
 • Constructie van het frame in koolstof en versterkt, wat de weerstand verhoogt.
 • Versterkte brug voor meer stabiliteit bij het slaan.
 • Een van de nieuwigheden van de performance-serie Bullpadel 2023-padel rackets.

Voor wie is het? Ontworpen voor vrouwen met een gemiddeld spelniveau die op zoek zijn naar een licht en uitgebalanceerd racket om effectief te kunnen reageren op elke rivaliserende bal, vooruitgang te boeken in elk spel en een expert te worden.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het de beste Bullpadel materialen en design samenbrengt tegen een betaalbare prijs. Dit seizoen presenteert een zeer opvallende esthetiek die groen met oranje combineert, een combinatie die de aandacht van alle tegenstanders zal trekken.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij BullPadel Sport, een van de merken waar spelers de voorkeur aan geven. In de WPT heeft het de vertegenwoordiging van spelers zoals: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar of Delfi Brea.

Dit seizoen presenteert een complete collectie padelrackets, schoenen, kleding en palettassen voor alle smaken en portemonnees. Wacht niet langer en vind wat je zoekt in de nieuwe collectie, we verzekeren je dat je zult genieten van de beste sensaties op het circuit.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2023 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten