Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Polsbandjes Bullpadel BPMU-23PR paprika
  • Polsbandjes Bullpadel BPMU-23PR paprika

Polsbandjes Bullpadel BPMU-23PR paprika

PVP: € 13,00
€ 10,95
-16% Bullpadel
Lange polsbandjes Bullpadel BPMU-23PR paprica | Verwijder het zweet van je gezicht terwijl je speelt met de nieuwe rode BPMU-23PR polsbandjes van het merk Bullpadel die deel uitmaken van de Master's collectie

Bullpadel BPMU-23PR paprika padel polsbandjes

Je hebt al de nieuwe collectie accessoires van de firma Bullpadel beschikbaar, waar je een groot aantal accessoires kunt vinden waarmee je jezelf kunt uitrusten. Ontdek de rode BPMU-23PR-polsbandjes die deel uitmaken van de nieuwe Final Master-collectie.

Bij de fabricage benadrukken we katoen, een hoogwaardig materiaal dat het meer weerstand geeft om te voorkomen dat het aan kwaliteit verliest bij het wassen of gebruiken. Ook is er gebruik gemaakt van materialen die zorgen voor een grotere transpiratie transpiratie.

Bullpadel BPMU-23PR polsbandjes in rood, kenmerken

  • De Bullpadel BPMU-23PR is ontworpen in het rood.
  • Dit accessoire maakt deel uit van de nieuwe collectie voor de Final Master.
  • Goed zweetafvoerend vermogen om opbouw te voorkomen.
  • Voorkomt dat zweet van de armen naar de handen gaat.
  • Houdt het gebied warm, perfect voor mensen die verwondingen hebben opgelopen.
  • Bullpadel 2022 padel-accessoires catalogus.

Voor wie is het? Ze zijn ideaal voor mensen die het zweet van hun gezicht willen verwijderen zonder een handdoek te gebruiken en die ook willen voorkomen dat zweet op hun handen terechtkomt.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult ze leuk vinden vanwege hun meest opvallende rode ontwerp. Het maakt ook deel uit van de collectie voor de Final Master, een van de meest verwachte gedurende het seizoen.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Steeds meer spelers zijn trouw aan BullPadel Sport, een Argentijns merk dat zich heeft weten aan te passen aan nieuwe tijden om het hele publiek te veroveren. Dit seizoen heeft het een gevarieerde catalogus van padelschoenen, tenues, tassen en rackets van hoge kwaliteit.

Momenteel vertegenwoordigen World Padel Tour-spelers zoals Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto of Alejandra Salazar het bedrijf op alle banen. Wacht niet langer en geniet van een unieke ervaring.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten