Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel Hack 03 SPO 22
  • Bullpadel Hack 03 SPO 22
  • Bullpadel Hack 03 SPO 22

Bullpadel Hack 03 SPO 22

PVP: € 350,00
€ 279,95
-21% Bullpadel
padel racket Bullpadel Hack 03 SPO 22 | Koop het nieuwe Paquito Navarro-racket voor de Swedish Open, het behoudt alle kracht en de beste Bullpadel-technologieën, maar met een exclusief ontwerp
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Bullpadel Hack 03 SPO 22 del Swedish Padel Open padel racket

We zijn de eersten die een gelimiteerde editie van Paquito Navarro's racket presenteren: het nieuwe Hack 03 SPO 22 padel racket dat Bullpadel 2022 heeft ontwikkeld. Het behoudt een exclusief ontwerp voor de Swedish Open en op het veld kunnen we nu genieten van zijn uitstekende aanvalsprestaties. met een oversized diamantvorm en een hoge balans.

Dankzij de combinatie van Adaptia- en Air Channel-technologieën zijn de aerodynamica en reactie verbeterd. Het behoudt de 100% constructie met tricarbon-technologie op het oppervlak, waardoor het een droger gevoel krijgt. Het bevat ook multi-eva-rubber in de kern, hesacore-grip en anti-vibratietechnologie. Om het systeem van geïntegreerde gewichten te beëindigen, kunt u de balans ervan wijzigen.

Bullpadel Hack 03 SPO 22 van de Swedish Padel Open, kenmerken:

  • Oversized diamantformaat en hoge balans van de nieuwe Bullpadel Hack 03 SPO 22.
  • Comfortabele en blessurevrije grip met de hesacore grip en vibradrive technologie.
  • Dubbele dichtheid multi-eva kern om te reageren op snelle en langzamere ballen.
  • Uitstekende weerstand van de structuur door de combinatie van koolstof- en tricarbontechnologie.
  • Het bevat de aluminium beschermer met het aangepaste gewichtssysteem om de balans te veranderen.
  • Air Channel-systeem en Adaptia-hart die de prestaties op het circuit verbeteren.
  • Een van de beste powerpadel rackets, nu in een gelimiteerde oplage.
  • Catalogus van geavanceerde Bullpadel 2022 rackets.

Voor wie is het? Ideaal voor professionele of ervaren spelers die in de backhandpositie spelen en de bal graag hard slaan, aangezien de Hack 03 een van de krachtigste rackets op de markt is dankzij de combinatie van gebruikte materialen, formaat en balans.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de nieuwe Adaptia- en Air Channel-technologieën wordt het beheersbaarder, zodat u zich sneller kunt aanpassen. Het presenteert ook een nieuw ontwerp in zwarte en gouden details dat exclusief is voor het Swedish Padel Open-toernooi.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij BullPadel Sport, een van de merken die de voorkeur hebben van spelers. Dit seizoen presenteert een complete collectie padel rackets, schoenen, kleding en padeltassen voor alle smaken en portemonnees.

Het bedrijf heeft de steun van top tien spelers op de World Padel Tour zoals Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar of Delfi Brea, een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van het merk. Wacht niet langer en ga naar Bullpadel, je zult niet teleurgesteld worden! het is

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten