Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel BPG-FEP2201 rode Cap
  • Bullpadel BPG-FEP2201 rode Cap

Bullpadel BPG-FEP2201 rode Cap

PVP: € 16,95
€ 14,95
-12% Bullpadel
Bullpadel BPG-FEP2201 rode padelcap | Laat niets je tegenhouden in je volgende wedstrijden met de nieuwe BPG-FEP22201 cap die een officieel accessoire wordt van de Spaanse Padelfederatie

Bullpadel BPG-FEP2201 rode padel cap

Een van de meest verwachte collecties van elk seizoen is terug, die van Bullpadel 2022 accessoires. Ontdek de BPG-FEP2201 cap in rood die een product wordt van de officiële collectie van de Spaanse Padel Federatie, perfect voor volgers van deze wedstrijd.

Aan de andere kant is het een accessoire dat je beschermt tegen de zonnestralen terwijl je padel speelt, waardoor ze geen brandwonden op de huid van het gezicht veroorzaken. Ze zijn ook ontworpen met polyesterweefsel dat beter bestand is tegen gebruik, zodat het zijn kwaliteit behoudt.

Bullpadel cap BPG-FEP2201 rood en blauw, kenmerken

  • De Bullpadel BPG-FEP2201 maakt deel uit van de officiële collectie van de Spaanse Padelfederatie.
  • Het padel racket is het breedst om de ogen te beschermen tegen de zon.
  • Mesh-stof op de rug om ophoping van zweet te voorkomen.
  • Gemaakt van 100% polyester.
  • Lint aan de achterkant om hem naar wens aan te passen.
  • Bullpadel 2022 accessoires collectie.

Voor wie is het? Het is ideaal voor al die mensen die padel willen spelen terwijl ze zichzelf beschermen tegen de zon en daarom een cap met het breedste padel racket nodig hebben.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het leuk vinden vanwege zijn hoge kwaliteit en vanwege het ontwerp in rood en blauw met de letters van de Spaanse Padelfederatie in het geel, het zal een van je favorieten worden!

Lees meer over het merk BULLPADEL

Bullpaddel zet zijn internationale expansie voort en vestigt zich als een van de belangrijkste merken padel rackets in de sector. Daarnaast heeft het een luxury poster die het bedrijf adviseert over het ontwerp en de fabricage van zijn collecties.

Momenteel heeft het merk de vertegenwoordiging in de WPT van spelers zoals Paquito Navarro, Alejandra Salazar, Delfi Brea of Juan Tello. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties met de nieuwe Bullpadel-producten, ze zullen je niet teleurstellen!

Features Jaar: 2022
Onze beste producten