Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel BPG2211 FW witte Cap
  • Bullpadel BPG2211 FW witte Cap

Bullpadel BPG2211 FW witte Cap

PVP: € 16,00
€ 14,95
-7% Bullpadel
Bullpadel BPG2211 FW padel Cap | Maak je klaar om alles op het circuit te geven met de nieuwe collectie accessoires van het merk Bullpadel, waar je de FW-pet kunt vinden die is ontworpen in het wit

Bullpadel BPG2211 FW witte technische pet

Laat niets je tegenhouden in de wedstrijden met de nieuwe collectie padelcaps van de firma Bullpadel die je nu voor de beste prijs kunt vinden in onze online padelwinkel. Ontdek de BPG2211 pet in wit, ontworpen met de meest ademende stoffen om overmatig zweten te voorkomen.

Hoewel de belangrijkste functie is om te voorkomen dat de zon je ogen hindert terwijl je speelt, helpt het ook te voorkomen dat er zweet in je ogen komt terwijl je speelt. Daarnaast kun je hem dankzij de band die aan de achterkant is toegevoegd naar wens verstellen zodat hij niet verschuift tijdens het padel.

Bullpadel BPG2211 FW pet in wit, kenmerken

  • De witte Bullpadel BPG2211 FW is ontworpen met een padel racket ter bescherming tegen de zon.
  • Met klittenband verstelbare riem om hem tijdens het spelen naar wens aan te passen.
  • Tape op het voorHead die helpt om zweet van het voorHead te absorberen.
  • Vervaardiging met 100% polyester stof
  • Wit design met marineblauw logo.
  • Collectie accessoires voor padel Bullpadel 2022.

Voor wie is het? Het is de perfecte aanvulling voor al die mensen die zichzelf willen beschermen tegen de zon tijdens het spelen van padel met een accessoire dat comfortabel is en waarmee ze de beste prestaties op het veld kunnen leveren.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het leuk vinden vanwege het witte ontwerp met het marineblauwe logo, zodat je het kunt combineren met een groot aantal kledingstukken om goed gekleed naar je trainingen te gaan.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Bullpaddel zet zijn internationale expansie voort en vestigt zich als een van de belangrijkste merken padel rackets in de sector. Daarnaast heeft het een luxury poster die het bedrijf adviseert over het ontwerp en de fabricage van zijn collecties, waardoor producten voor alle soorten spelers worden gemaakt.

Momenteel kunnen we Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto of Delfi Brea en Alejandra Salazar in de vrouwelijke cuedor belichten. Geniet van de beste sensaties op het veld en rust jezelf uit met de nieuwe collectie Bullpadel-producten.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten