Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel BPG2211 FW zwarte cap
  • Bullpadel BPG2211 FW zwarte cap

Bullpadel BPG2211 FW zwarte cap

PVP: € 16,00
€ 14,95
-7% Bullpadel
Bullpadel BPG2211 FW padelcap zwart | Nu kun je als een professional spelen met de nieuwe BPG2211-pet van het merk Bullpadel, ontworpen om je te beschermen tegen de zon terwijl je je padelwedstrijden speelt

Bullpadel BPG2211 FW zwarte padel cap

Speel als nooit tevoren met de nieuwe collectie padelaccessoires van het merk Bullpadel die we al beschikbaar hebben in onze online padelwinkel. Ontdek de BPG2211 FW pet in het zwart, een accessoire dat is ontworpen om je te beschermen tegen de zon terwijl je padel speelt.

Bij de vervaardiging is het polyesterweefsel gebruikt, dat verantwoordelijk is voor een grotere weerstand, zodat je er lang mee kunt spelen zonder kwaliteit te verliezen. Daarnaast zijn er ademende materialen gebruikt om de ophoping van zweet tijdens het spelen te voorkomen.

Bullpadel BPG2211 FW pet in zwart, kenmerken

  • De zwarte Bullpadel BPG2211 FW is ontworpen in één maat.
  • Verstelbare riem om hem tijdens het spelen naar wens aan te passen.
  • Het transpireert zweet en vermijdt ophoping dankzij de gebruikte stoffen.
  • Het is ontworpen met een padel racket om je te beschermen tegen de zonnestralen terwijl je padel speelt.
  • Zwart design met witte details.
  • Collectie accessoires voor padel Bullpadel 2022.

Voor wie is het? Het is perfect voor degenen die hun gezichtshuid willen beschermen tegen zonnebrand en ook comfortabel willen spelen.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het leuk vinden, want als je het eenmaal aan hebt, zit het erg comfortabel, het is ook ontworpen in een volledig zwarte kleur zodat je het met een groot aantal kledingstukken kunt combineren.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Bullpaddel zet zijn internationale expansie voort en vestigt zich als een van de belangrijkste merken padel rackets in de sector. Daarnaast heeft het een luxury poster die het bedrijf adviseert over het ontwerp en de fabricage van zijn collecties, waardoor producten voor alle soorten spelers worden gemaakt.

Momenteel kunnen we Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto of Delfi Brea en Alejandra Salazar in de vrouwelijke cuedor belichten. Geniet van de beste sensaties op het veld en rust jezelf uit met de nieuwe collectie Bullpadel-producten.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten