Bullpadel Tonal Hoody ivoor

PVP: € 52,89
€ 52,85 van
-1% Bullpadel
Ivory Tonal Bullpadel padel sweatshirt | Speel comfortabel met het nieuwe witte Tonal sweatshirt van het stevige Bullpadel dat is ontworpen met elastische stoffen zodat je kunt bewegen
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 7 februari, 2023
Selecteer grootte
  • XS
DICHTBIJ

Technisch sweatshirt Bullpadel Tonal ivoor

Nog een jaar is de bovenkledingcollectie van de firma Bullpadel terug, waar je een groot aantal ontwerpen kunt vinden om je mee te kleden. Ontdek het Tonale sweatshirt in wit dat is ontworpen met elastische materialen die veel comfort bieden tijdens het spelen.

Wat betreft technologieën, het stelt niet teleur, omdat het de Drynamic heeft die helpt om het kledingstuk een betere pasvorm en elasticiteit te geven, zodat je alle bewegingen comfortabel kunt uitvoeren. Het heeft ook zeer ademende stoffen die helpen het zweet dat in het lichaam wordt geproduceerd, af te voeren.

Bullpadel-sweatshirt voor dames Tonaal wit, kenmerken

  • De Ivory Tonal Bullpadel is vervaardigd met technische materialen.
  • Drynamic-technologie die het kledingstuk meer elasticiteit geeft.
  • Zeer ademende stoffen om overmatig zweten te voorkomen.
  • Ontwerp met capuchon en zakken om je persoonlijke spullen in op te bergen.
  • Het is erg zacht, dus als je het eenmaal aan hebt, zal het zeer comfortabel zijn.
  • Nieuwe collectie kleding voor dames Bullpadel 2022.

Voor wie is het? We raden het aan aan meisjes die technische kleding willen waarmee ze comfortabel kunnen trainen en zonder kwaliteitsverlies door het gebruik en het verstrijken van de tijd, waardoor ze hun oorspronkelijke kleur verliezen.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het leuk vinden vanwege zijn ongelooflijke technologieën en vanwege zijn witte ontwerp, zodat je het kunt combineren met een groot aantal kleding en kleuren, je zult er dol op zijn!

Lees meer over het merk BULLPADEL.

Ga naar BullPadel Sport, zonder twijfel het merk dat het meest in de mode is onder spelers. En het is niet voor minder, sinds dit seizoen heeft hij onder andere Paquito Navarro, Juan Tello, Delfi Brea Alejandra Salazar weten te verzamelen in zijn cast van WPT-sterspelers.

Vind ze leuk en begin hun padel rackets, schoenen, sportkleding en andere accessoires te gebruiken, je zult van ze houden vanwege hun functies en ook vanwege hun ontwerp. Zet trends op en naast de baan met het Argentijnse bedrijf, we zijn ervan overtuigd dat u degene zult vinden die het beste bij uw behoeften past.

Features Speler: Vrouw Jaar: 2022
Onze beste producten