Anorack Bullpadel Imada zwart

PVP: € 85,95
€ 51,99 van
-40% Bullpadel
Padel anorak Bullpadel Imada zwart | Niets houdt je tegen als je speelt met het nieuwe Imada anorack in het zwart van Bullpadel, ontworpen met Seal 3D-technologie die beschermt tegen de kou
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 7 februari, 2023
Selecteer grootte
  • S
DICHTBIJ

Bullpadel Imada zwarte Jacket

Voor die mensen die het niet eens koud kunnen krijgen, hebben we de nieuwe kenmerkende collectie bovenkleding van Bullpadel, perfect om je te beschermen tegen lage temperaturen terwijl je speelt. Daarin vind je de Imada anorak in het zwart die is ontworpen met een hoge nek om je te beschermen tegen de kou.

Wat betreft het ontwerp, het heeft twee grote vakken om accessoires zoals ballen op te bergen tijdens het spelen of je mobiel. Bovendien hebben het taillegebied en de manchetten een elastische band die zorgt voor een betere pasvorm op het lichaam, zodat het niet beweegt terwijl u alle bewegingen maakt.

Anorack Imada in zwart, kenmerken

  • De Imada bullpadel is ontworpen met een hoge nek.
  • Seal 3D-technologie die helpt de lichaamstemperatuur op peil te houden.
  • De breedste zakken om ballen in op te bergen terwijl je speelt.
  • Het past zich aan het lichaam aan en stelt je in staat om alle bewegingen uit te voeren terwijl je speelt.
  • 100% polyester constructie voor betere kwaliteit.
  • Opgenomen in de nieuwe textielcatalogus voor heren Bullpadel 2022.

Voor wie is het? Naar onze mening is het perfect voor jongens die padel spelen of een andere buitensport beoefenen en daarom een kledingstuk willen dat hen helpt opwarmen voordat ze gaan spelen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een perfect kledingstuk is voor de wintermaanden wanneer je jezelf wilt beschermen tegen de kou terwijl je toch een comfortabel kledingstuk draagt. Bovendien is het ontworpen in een volledig elegante zwarte kleur om met elk kledingstuk te kunnen combineren.

Lees meer over het merk BULLPADEL.

Ga naar BullPadel Sport, zonder twijfel het merk dat het meest in de mode is onder spelers. En het is niet voor minder, sinds dit seizoen heeft hij onder andere Paquito Navarro, Maxi Sánchez of Alejandra Salazar weten te verzamelen in zijn cast van WPT-sterspelers.

Vind ze leuk en begin hun padel rackets, schoenen, sportkleding en andere accessoires te gebruiken, je zult van ze houden vanwege hun functies en ook vanwege hun ontwerp. Zet trends op en naast de baan met het Argentijnse bedrijf, we zijn ervan overtuigd dat u degene zult vinden die het beste bij uw behoeften past.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten