Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel Elite W
  • Bullpadel Elite W
  • Bullpadel Elite W
  • Bullpadel Elite W

Bullpadel Elite W

PVP: € 270,00
€ 269,95
-1% Bullpadel
padel racket de padel Bullpadel Elite W | Domineer de baan met dit veelzijdige racket van Bullpadel, een licht en zeer goed gecompenseerd model dat het winnende zwaard van Gemma Triay wordt
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket voor dames Bullpadel Elite W

We presenteren de nieuwste racketcatalogus van Bullpadel 2022. Ontdek het Elite W padel racket, een model dat is ontwikkeld voor Gemma Triay, het laatste dat bij het spelersteam van het merk is aangekomen. Het wordt gekenmerkt door zijn lichte gewicht en balans, dankzij het druppelformaat en medium balans.

Voor de vervaardiging ervan bevat het koolstof in het frame en een combinatie van koolstof en glasvezel in de vlakken. Het beschikt ook over Air React Channel-technologie voor perfecte aerodynamica en een multi-eva-kern met twee dichtheid voor een comfortabele slag. Ten slotte heeft het een anti-vibratiesysteem om urenlang zonder ongemak te spelen.

Bullpadel Elite W goud, kenmerken:

  • De Bullpadel Elite W 2022 is een veelzijdig padel racket, met een scheurformaat en medium balans.
  • Het is het racket van Gemma Triay, een van de beste spelers in de WPT.
  • Carbon frameconstructie voor extra stevigheid.
  • Multieva rubberen binnenkant die zorgt voor een perfecte balans tussen kracht en comfort.
  • Meer elastisch gevoel met Fibrix-constructie op het oppervlak.
  • Air React Channel-technologie voor perfecte aerodynamica.
  • Het genereert nauwelijks trillingen dankzij de vibradrive-technologie.
  • Verkrijgbaar in de meest geavanceerde serie Bullpadel 2022 rackets voor dames.

Voor wie is het? Geschikt voor meisjes met een gevorderd niveau die op zoek zijn naar een uitgebalanceerd racket, dat wil zeggen een racket dat zowel kracht als controle op het veld biedt om de beste slagen te kunnen maken vanuit elk gebied.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van de meest complete padel rackets voor dames op de markt is, zeggen we dit niet alleen vanwege de technologieën, maar ook vanwege het ontwerp, omdat het spectaculair is. Het nieuwe Gemma Triay-racket heeft een afwerking die zwart, goud en grijs combineert met een ander ontwerp op elk vlak van het racket.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij BullPadel Sport, een van de merken die de voorkeur hebben van spelers. Dit seizoen presenteert een complete collectie padel rackets, schoenen, kleding en padeltassen voor alle smaken en portemonnees.

Het bedrijf heeft de steun van top tien spelers van de World Padel Tour zoals Paquito Navarro, Martin Di Nenno, Alejandra Salazar of Delfi Brea, een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van het merk. Wacht niet langer en ga naar Bullpadel, je zult niet teleurgesteld worden!

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten