Padeltas Bullpadel BPP-22019 Elite Black

PVP: € 61,98
€ 48,73
-22% Bullpadel
Bullpadel BPP-22019 Elite Black Padeltas | De nieuwe tas om padel tennis te spelen van Gemma Triay met grote vakken en een zeer verfijnde afwerking in zwart met gouden letters
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 3 oktober, 2022

Bullpadel BPP-22019 Elite Padel tas van Gemma Triay

Koop voor de beste prijs de BPP-22019 Elite padel racketas in zwart met gouden letters, de nieuwe padeltas die Bullpadel 2022 heeft vervaardigd voor zijn sterspeler Gemma Triay. Het valt op het eerste gezicht op door zijn spectaculaire ontwerp, met een polyester afwerking die het zeer gemakkelijk schoon te maken en resistent maakt.

Dankzij de afmetingen biedt het ruimte voor al het materiaal omdat het grote compartimenten heeft. Het heeft 2 zijden met thermotechnologie, een groot centraal compartiment en een aparte tas voor schoenen of vuile kleding. Het heeft ook kleine zakjes zodat je je autosleutels of portemonnee niet kwijtraakt.

BPP-22019 Elite-tas van Gemma Triay, kenmerken

  • 2 kanten met thermotechnologie geïntegreerd in de Bullpadel BPP-22019 Elite zwarte kleur.
  • Handvat aan de bovenkant en verstelbare riemen om hem comfortabel te dragen.
  • Redelijk grote capaciteit, ideaal om niets thuis te laten.
  • Gemaakt met zeer resistente polyester materialen.
  • Je hoeft de vuile schoenen niet te mengen met de rest van het materiaal.
  • Kleine vakken om accessoires of persoonlijke spullen bij de hand te houden.
  • Inbegrepen in de Bullpadel 2022 padeltassencatalogus.

Voor wie is het? Geschikt voor elke jongen of meisje die op zoek is naar een ruime en gemakkelijk te hanteren palletero, omdat hij compartimenten heeft voor elk type materiaal en verschillende soorten handvatten om hem te vervoeren.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het onderdeel is van de nieuwe producten van Gemma Triay, een van de nieuwe toevoegingen aan het Bullpadel-team. Het heeft ook een cool ontwerp in zwarte en oranje letters, op het eerste gezicht spectaculair!

Lees meer over het merk BULLPADEL

Geniet van de nieuwe BullPadel Sport-collectie, een van de modemerken onder de spelers. Dit seizoen verrast ons met een complete collectie padelpadel rackets, kleding, schoenen en padel rackets waar je degene kunt kiezen die het beste bij je past.

Momenteel werkt het bedrijf samen met de Spaanse padelfederatie en is het ook sponsor van de WPT. Top tien spelers in de ranking zoals Paquito Navarro, Juan Tello, Martin Di Nenno of Alejandra Salazar zijn loyaal aan het merk. Aarzel niet langer en ga naar de handtekening van de kampioenen.

Features Speler: Vrouw Jaar: 2022
Onze beste producten