Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.

Bullpadel BP-WPT 2202 Sokken

PVP: € 16,53
€ 14,83
-11% Bullpadel
Bullpadel BP-WPT 2202 padel sokken | Maak je klaar voor de competitie met de nieuwe BP-WPT 2202-sokken die zorgen voor een goed ademend vermogen zodat de voet niet wegglijdt door zweet

Lange sokken Bullpadel BP-WPT Blauw, Wit en Grijs

Koop de accessoires die je favoriete spelers dragen in onze online padelshop. Ontdek de BP-WPT 2202 padel sokken in grijs, wit en blauw die deel uitmaken van de meest recente Bullpadel 2022 collectie en de lijn voor de World Padel Tour, perfect voor fans van de competitie.

Deze technische sok is ontworpen om je het grootste comfort te geven als je eenmaal op het veld staat, daarom zijn ze lang met een elastiek aan het uiteinde zodat ze van hun plaats kunnen bewegen terwijl je speelt. Het helpt ook te beschermen tegen de wrijving die de schoenen veroorzaken.

Bullpadel BP-WPT 2202-sokken in blauw, grijs en wit, kenmerken

  • De Bullpadel BP-WPT 2202 zijn lang van formaat.
  • Ze worden verkocht in verpakkingen van drie paar eenheden, elk in een andere kleur.
  • Het combineert verschillende stoffen zoals katoen of polyamide.
  • Grijze, witte en blauwe ontwerpen.
  • Accumuleert geen zweet op de voet, zodat deze niet wegglijdt.
  • Verkrijgbaar in de nieuwe collectie Bullpadel 2022 accessoires.

Voor wie is het? Ze zijn perfect voor die spelers die op zoek zijn naar een technische sok waarmee ze meerdere uren kunnen padel kunnen spelen zonder transpiratie en dus uitglijden te voorkomen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een officieel product van de World Padel Tour is dat ook wordt verkocht in verpakkingen van 3 stuks en in drie verschillende kleuren, allemaal heel gemakkelijk te combineren met je padelschoenen.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij BullPadel Sport, een van de merken die de voorkeur hebben van spelers. Dit seizoen presenteert een complete collectie padel rackets, schoenen, kleding en padeltassen voor alle smaken en portemonnees.

Het bedrijf heeft de steun van top tien spelers op de World Padel Tour zoals Paquito Navarro, Maxi Sánchez, Alejandra Salazar of Cata Tenorio, een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van het merk. Wacht niet langer en stap over op bullpadel, je zult niet teleurgesteld zijn!

Features Jaar: 2022
Onze beste producten