T-shirt Bullpadel Yeco Alejandra Salazar Cyaan
  • T-shirt Bullpadel Yeco Alejandra Salazar Cyaan
  • T-shirt Bullpadel Yeco Alejandra Salazar Cyaan

T-shirt Bullpadel Yeco Alejandra Salazar Cyaan

PVP: € 45,45
€ 23,93 van
-48% Bullpadel
padel T-shirt Bullpadel Yeco Alejandra Salazar Cyaan | Dit seizoen dragen de officiële producten van de World Padel Tour-spelers zoals het shirt van Alejandra Salazar met een zeer opvallend ontwerp
Selecteer grootte
  • L
DICHTBIJ

Bullpadel Yeco Alejandra Salazar Blauw dames t-shirt

Koop alle uitrusting van je favoriete World Padel Tour-spelers in onze online padelwinkel. Ontdek het Yeco padelshirt in blauw, een officieel kledingstuk van de speler Alejandra Salazar die Bullpadel 2022 heeft ontworpen. Eenmaal gedragen, zal het je helpen comfortabel te concurreren terwijl je pronkt met een geweldig ontwerp.

Bij de fabricage zijn ademende materialen verwerkt die je droog houden tijdens de wedstrijd, omdat het zweet onmiddellijk absorbeert en verdrijft. Bovendien zijn de stoffen het meest resistent, zodat het bestand is tegen wassen zonder zijn kleur of zijn goede staat te verliezen.

Bullpadel officieel shirt van Alejandra Salazar, features

  • De Bullpadel Yeco Alejandra Salazar Cyan past heel goed bij het lichaam en komt het figuur ten goede.
  • Accumuleert geen zweet dankzij polyester.
  • Het zal je helpen om alle bewegingen in vorm uit te voeren, omdat het is gemaakt met elastaan.
  • Officieel shirt van de speler Alejandra Salazar met de naam van de speler in het ontwerp verwerkt.
  • Het heeft een grote weerstand, zodat het na verloop van tijd geen kwaliteit verliest.
  • Nu in alle maten te koop.
  • Nieuwe padelcollectie Bullpadel 2022 voor dames.

Voor wie is het? Het is ontworpen voor al die spelers die graag officiële kleding van hun favoriete spelers dragen, aangezien het Yeco-shirt is ontworpen met de naam van een van de beste op de World Padel Tour.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het is ontworpen in een prachtige cyaanblauwe kleur, een van de meest opvallende waar je dol op zult zijn, zijn bovendien de logo's van de sponsors overal op het shirt opgenomen, evenals de achternaam van de speler op de achterkant.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Er zijn veel spelers die loyaal zijn aan BullPadel Sport, een merk van Argentijnse afkomst dat alle doelgroepen heeft weten te veroveren. Dit seizoen heeft een gevarieerde productcatalogus, waar je schoenen, kits, tassen en padel rackets van hoge kwaliteit vindt om jezelf goed uit te rusten in je toernooien.

Momenteel vertegenwoordigen WPT-spelers zoals Paquito Navarro, Juan Tello of Alejandra Salazar het bedrijf op alle circuits. Wacht niet langer en geniet van een unieke ervaring.

Features Speler: Vrouw Jaar: 2022
Onze beste producten