Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel BPG224 pet Groen fluor
  • Bullpadel BPG224 pet Groen fluor
  • Bullpadel BPG224 pet Groen fluor

Bullpadel BPG224 pet Groen fluor

PVP: € 17,00
€ 12,95
-24% Bullpadel
padel Cap Bullpadel BPG224 Groen fluor | Bescherm je huid deze zomer tegen de zon met de Bullpadel BPG224 pet in groen, een accessoire dat ook helpt voorkomen dat zweet in de ogen valt

Cap voor padel Bullpadel BPG224 Groene fluor

Koop als eerste de nieuwe collectie accessoires van de firma Bullpadel 2022. Geniet van de BPG224 padelpet met een zeer opvallend fluorgroen ontwerp, maar die je ook in een grote verscheidenheid aan kleuren kunt vinden om degene te kiezen die je het leukst vindt.

Aan de andere kant is het een perfecte aanvulling om te voorkomen dat de zonnestralen je gezicht bereiken en zo brandwonden te veroorzaken, hoewel het ook helpt voorkomen dat zweet in de ogen valt dankzij de versteviging die is opgenomen in het voorHead. Er is een verstelbare riem meegeleverd om hem naar wens aan te passen.

Bullpadel BPG224 groene pet met blauw logo, kenmerken

  • De Bullpadel BPG224 Green fluor is ontworpen met een verstelbare riem.
  • Breed padel racket voor een beter gezichtsveld.
  • Het helpt door zweet te absorberen en het vervolgens te verdrijven.
  • Zachte en lichte stof.
  • Grote weerstand tegen slijtage en wassen.
  • Bullpadel 2022 accessoires collectie.

Voor wie is het? Het is perfect voor mensen die niet eens worden tegengehouden door de hitte om te gaan trainen en die op zoek zijn naar een accessoire dat hen beschermt tegen een zonnesteek of een zonnesteek, vooral in de zomer als de temperatuur stijgt.

Waarom zal je het leuk vinden? Ongetwijfeld door het fantastische design in fluorescerend groen met het detail van het logo in marineblauw, een perfecte combinatie voor mensen die graag opvallen als het om aankleden gaat, al kan je de pet ook in meer kleuren krijgen.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Bullpaddel zet zijn internationale expansie voort en vestigt zich als een van de belangrijkste merken padel rackets in de sector. Daarnaast heeft het een luxury poster die het bedrijf adviseert over het ontwerp en de fabricage van zijn collecties.

Momenteel heeft het merk de vertegenwoordiging in de WPT van spelers zoals Paquito Navarro, Alejandra Salazar, Delfi Brea of Juan Tello. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties met de nieuwe Bullpadel-producten, ze zullen je niet teleurstellen!

Features Jaar: 2022
Onze beste producten