¡¡ CYBER MONDAY | PADEL !!
Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.

Bullpadel BPMU-WPT2212 Grijze Vigore Carmesi-polsbandjes

PVP: € 9,92
€ 9,05
-9% Bullpadel
padel polsbandjes Bullpadel BPMU-WPT2212 in Grey Vigore Carmesi | Laat je tijdens de wedstrijd niet storen door zweet dankzij de nieuwe collectie Bullpadel-accessoires waar je de BPMU-WPT2212 padelpolsbandjes kunt vinden

Lange polsbandjes Bullpadel BPMU-WPT2212 Grijs en Rood

Koop als eerste de nieuwe collectie accessoires van de firma Bullpadel in onze online padelwinkel. Vind de BPMU-WPT2212 lange padelpolsbandjes, een groot accessoire dat perfect is om zweet van je voorHead te verwijderen of om te voorkomen dat zweet van je armen naar je handen gaat.

Het wordt voornamelijk gebruikt om zweet te verwijderen, maar desondanks is het ook een zeer goede optie voor mensen die in het verleden een blessure hebben opgelopen en slechte gebaren willen vermijden die het erger kunnen maken. Het is ook een accessoire dat deel uitmaakt van de collectie voor de World Padel Tour.

Bullpadel BPMU-WPT2212 polsbandjes, kenmerken

  • De Bullpadel BPMU-WPT2212 zijn elk ontworpen in twee verschillende kleuren.
  • Ze worden verkocht in verpakkingen van twee en zijn lang van formaat.
  • Officiële collectie voor de World Padel Tour.
  • Ideaal voor mensen die een blessure hebben opgelopen.
  • Groot absorptievermogen dankzij de gebruikte materialen.
  • Verzameling accessoires om padel te spelen Bullpadel 2022.

Voor wie is het? Ze zijn ontworpen met het doel om atleten maximaal comfort te bieden, te voorkomen dat ze een ongemakkelijke handdoek moeten gebruiken tijdens het spelen en te voorkomen dat zweet de ogen of handen bereikt, waardoor het oncomfortabel wordt tijdens het spelen.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult ze niet alleen leuk vinden omdat ze zo comfortabel zijn, maar ook omdat ze zijn ontworpen in twee verschillende kleuren, een in rood en de andere in grijs met het WPT-logo op de ene en het Bullpadel-logo op de tweede.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Steeds meer spelers zijn trouw aan BullPadel Sport, een Argentijns merk dat zich heeft weten aan te passen aan de nieuwe tijden om het hele publiek te veroveren. Dit seizoen heeft een gevarieerde catalogus van hoogwaardige schoenen, kits, tassen en padel rackets.

Momenteel vertegenwoordigen World Padel Tour-spelers zoals Paquito Navarro, Maxi Sánchez of Alejandra Salazar het bedrijf op alle banen. Wacht niet langer en geniet van een unieke ervaring.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten