Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Paletero Bullpadel BPP-22015 Tour Limon
  • Paletero Bullpadel BPP-22015 Tour Limon
  • Paletero Bullpadel BPP-22015 Tour Limon

PadelTas Bullpadel BPP-22015 Tour Limon

PVP: € 35,00
€ 34,95
-1% Bullpadel
Bullpadel BPP-22015 Tour Limon padeltas | Vervoer alleen de essentie met deze Bullpadel-tas, de kleinste palletero van de collectie die terugkeert met nieuwe stoffen en een meer gedurfd ontwerp
Schrijf een beoordeling

Kleine Bullpadel BPP-22015 Gele Tour padeltas

Neem niet te veel spullen mee met de nieuwe BPP-22015 Tour Limon fluorine padel racketas, een van de kleinste tassen in de collectie Bullpadel 2022. We onderscheiden 2 grote vakken: een aan de zijkant voor de schep en het andere Headvak voor de schoenen en wat kleren.

Aan de andere kant heeft het kleinere vakken aan de binnen- en buitenkant om de sleutels of de mobiel achter te laten. Om het lichter te maken, is er technische stof gebruikt en zijn de riemen verstelbaar, zodat je het op je rug kunt hangen om het comfortabeler te dragen.

Bullpadel BPP-22015 Tour gele tas, kenmerken

  • Verschillende handvatten om de Bullpadel BPP-22015 Tour Limon comfortabel te dragen.
  • Klein van formaat, alleen voor de essentie.
  • Het heeft een zijde met capaciteit voor 1 of 2 padelrackets.
  • Compartiment in het centrale gedeelte voor kleding en schoeisel.
  • Nieuwe materialen om het robuuster en resistenter te maken.
  • Inbegrepen in de nieuwe collectie Bullpadel 2022 rugzakken.

Voor wie is het? Gericht op jongens die niet van grote padel racketassen houden, omdat deze geel zijn. Tour is klein van formaat, dus zeer gemakkelijk te hanteren en je kunt al het materiaal goed georganiseerd vervoeren.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult hem niet alleen waarderen vanwege zijn functies, maar ook vanwege zijn opvallende ontwerp. Iedereen zal naar je kijken met zijn fluorcitroenkleurige afwerking en logo's en details in het zwart, een succes!

Lees meer over het merk BULLPADEL

Concurreer met de beste producten dankzij de nieuwe BullPadel Sport-collectie. Sinds een paar jaar is het een van de modemerken onder de spelers. En het is dat het een geweldige vertegenwoordiging heeft in de WPT door Paquito Navarro, Juan Tello, Martin Di Nenno, Alejandra Salazar of Cata Tenorio.

Dit seizoen verrast ons met een complete collectie padel rackets, kleding, schoenen en racketas voor alle soorten spelers en voor alle prijzen zodat je er een kunt vinden die het beste bij je past. Wacht niet langer en ga naar de handtekening van de kampioenen.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten