Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Mochila Bullpadel BPM-22004 Performance Naranja
  • Mochila Bullpadel BPM-22004 Performance Naranja
  • Mochila Bullpadel BPM-22004 Performance Naranja

Rugzak Bullpadel BPM-22004 Performance Oranje

PVP: € 37,00
€ 36,95
-1% Bullpadel
Padel rugzak Bullpadel BPM-22004 Performance Oranje | Koop een van de nieuwe Bullpadel-rugzakken voor de beste prijs, een perfecte kleine tas om alles wat je nodig hebt naar je wedstrijden te vervoeren

Padel Rugzak Bullpadel BPM-22004 Zwart en Oranje

Kies uit een breed scala aan tassen in onze online winkel. Voor de meer praktische hebben we de nieuwe Bullpadel BPM-22004 Performance-rugzak beschikbaar in zwarte en oranje details uit de Bullpadel 2022-collectie. Hij is klein van formaat, perfect als je alleen het essentiële draagt.

Het verdeelt zijn ruimte in een groot centraal compartiment met toegang van bovenaf. Eenmaal binnen, bevat het een aparte om het padelracket en kleding of schoenen te kunnen achterlaten. Het heeft ook kleinere vakken aan de zijkanten en gewatteerde bescherming om ongemak te voorkomen.

Bullpadel BPM-22004 Performance oranje rugzak, kenmerken

  • De BPM-22004 Performance Orange is gemaakt met technische stoffen om het gewicht te verminderen.
  • Gemakkelijk toegankelijk Headcompartiment.
  • Tussenschot aan de binnenkant om het padel tennisracket in op te bergen.
  • Gewatteerde rug en handgrepen voor comfort.
  • Rooster aan elke kant om accessoires of de waterfles achter te laten.
  • Kleine vakken om je sleutels of portemonnee in op te bergen.
  • Bullpadel 2022 kleine rugzakcollectie.

Voor wie is het? Het is ontworpen voor de atleet die neemt wat essentieel is om te spelen, omdat je net genoeg kunt vervoeren. Het is dus een zeer handzame rugzak, ideaal om mee te nemen op de elektrische scooter of de motor.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je hem zowel kunt gebruiken om padel te spelen als om naar de sportschool te gaan, omdat hij zijn functie perfect vervult. U zult ook genieten van het elegante ontwerp in zwart, dat de handgrepen en details in fluorescerend oranje accentueert.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Bullpadel keert terug met een nieuwe collectie waarin je allerlei producten kunt vinden: van padel rackets, kleding, schoenen, padel rackets en accessoires ontworpen voor alle soorten spelers van elk niveau en voor elke prijs.

Je kunt al hun padelproducten zien op het beste circuit ter wereld: de World Padel Tour met Paquito Navarro, Fede Chingotto, Martín De Nenno, Alejandra Salazar of Delfi Brea. Rust jezelf dit jaar uit met een van de meest modieuze merken onder alle atleten!

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten