Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Pascal Box Pro XL
  • Pascal Box Pro XL
  • Pascal Box Pro XL

Pascal Box Pro XL

€ 1.429,95
Bullpadel
Pascal Box Pro Drukvat Auto | Perfect stuiteren van de bal met de Pascal Box onderdrukwagen, met een capaciteit voor 240 ballen, gemaakt van roestvrij staal en precisie manometer

Pascal Box Pro XL drukregelaar

Geniet altijd van een levendige en uniforme boot met de Pascal Box Pro XL drukvatwagen. Het is een precisie-opblaassysteem voor padel- en tennisballen. Het is ook eenvoudig te monteren en bevat een gepatenteerd sluitsysteem dat 100% effectiviteit garandeert.

De draagstructuur is gemaakt van ijzer en bevat wielen voor een comfortabelere hantering en een roterend systeem om de ballen eruit te halen. Het heeft ook een maximale precisie-manometer die is gekalibreerd volgens de officiële parameters van de internationale padel- en tennisfederaties.

Pascal Box Pro XL wagen, kenmerken

  • Capaciteit voor 240 ballen met de Pascal Box Pro XL pressurizer.
  • Exclusief Salky elektrische compressor.
  • Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en polycarbonaat.
  • Hoge precisie gekalibreerde manometer.
  • Ontworpen en vervaardigd in Spanje.
  • Je kunt het gebruiken op zowel padel- als tennisballen.

Voor wie is het? Ontworpen voor padelclubs of instructeurs maar ook voor de speler die padel- of tennisballen langer in goede conditie wil houden, want met de pascal box drum presteren ze altijd op hun best.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een kwaliteitsproduct is, gemaakt van roestvrij staal en bovendien zijn alle onderdelen te repareren. Het zal u ook helpen geld te besparen, omdat u minder vaak blikjes of dozen met ballen hoeft te kopen.

Lees meer over de PASCAL BOX

Als je een padelprofessional bent, dat wil zeggen als club of monitor, weet je hoe belangrijk het is om altijd met de ballen in perfecte staat en met de optimale druk te spelen. De kar voor professionals is ontwikkeld om de druk te laden en altijd een perfecte boot te hebben.

Ontdek wat deze overdrukker voor jou kan doen en train altijd op het beste niveau. Het is geldig voor zowel tennis- als padelballen en afhankelijk van de omgevingstemperatuur of de ondergrond waarop je speelt, kun je beslissen welke druk je wilt.

Onze beste producten