Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Paletero BullPadel Performance BPP-22014021 Salmon
  • Paletero BullPadel Performance BPP-22014021 Salmon
  • Paletero BullPadel Performance BPP-22014021 Salmon

Padel tassen BullPadel Performance BPP-22014021 Zalm

PVP: € 60,00
€ 59,95
-1% Bullpadel
Padelrugzak BullPadel Performance BPP-22014021 Zalm | Koop de BullPadel-moderugzak die je bij al je trainingen en wedstrijden vergezelt.

Padeltas BullPadel Performance BPP-22014021 Zalm

Ontdek de nieuwe Performance BPP-22014021 padeltas in zalm, een van de nieuwe toevoegingen aan de BullPadel 2022-catalogus. Deze tas is ontworpen voor vrouwen en heeft een breed scala aan vakken en handvatten om al je materialen op te bergen en te vervoeren.

Het heeft twee compartimenten voor het opbergen van vier padel rackets en een ervan heeft thermische bescherming om het te beschermen tegen hoge of lage temperaturen. Het heeft ook nog een vak met ventilatie om vuile kleding of schoenen op te bergen. Ten slotte maken de twee soorten handvatten, één voor de hand en nog eens twee voor de rug, dit een redelijk comfortabele rugzak.

BullPadel Performance BPP-22014021 tas in zalm, kenmerken

  • Geschatte grootte van 60 x 30 x 40 centimeter van de Bullpadel Performance BPP-22014021.
  • Twee kanten met capaciteit voor vier padelrackets
  • Gemaakt van technische stof met hoge weerstand.
  • Kleine zakjes om te voorkomen dat je sleutels en kleine voorwerpen kwijtraakt.
  • Extern compartiment met ventilatie voor schoenen en vuile kleding.
  • Thermosysteem in een van de zijvakken om de padelrackets te beschermen.
  • Verkrijgbaar in de Bullpadel 2022 damestassencollectie.

Voor wie is het? Ontworpen voor alle spelers die douchen en omkleden na een training of wedstrijd, want het is een padeltas die groot genoeg is om kleding, toilettas en hygiëneproducten op een ordelijke manier op te bergen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van de nieuwe BullPadel-modellen is met een zeer aantrekkelijk ontwerp voor meisjes. Dit seizoen keert hij terug in een zalmkleur met contrasterende details, ritsen en het merklogo.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Presteer op je beste niveau met de nieuwe Bullpadel 2022-collectie, een van de meest modieuze merken onder atleten. En het is dat het een geweldige vertegenwoordiging heeft in de WPT door Paquito Navarro, Fede Chingotto, Martín De Nenno, Alejandra Salazar of Delfi Brea.

Dit seizoen verrast ons met een complete collectie padel rackets, kleding, schoenen en racketas voor alle soorten spelers en voor alle prijzen. We zijn ervan overtuigd dat je alles vindt wat je nodig hebt, dus rust jezelf uit met het nieuwe Bullpadel-padelmateriaal.

Features Speler: Vrouw Jaar: 2022
Onze beste producten