Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Paletero Bullpadel Flow BPP-22006 Negro
  • Paletero Bullpadel Flow BPP-22006 Negro
  • Paletero Bullpadel Flow BPP-22006 Negro

PadelTas Bullpadel Flow BPP-22006 Zwart

PVP: € 65,00
€ 64,95
-1% Bullpadel
Bullpadel Flow BPP-22006 Black 2022 padeltas voor dames | Een van de meest complete padel rackets voor dames, ontworpen door Bullpadel met de beste materialen en een geweldig design gemaakt voor Alejandra Salazar

PadelTas Bullpadel Flow BPP-22006 van Alejandra Salazar

Draag al je sportuitrusting en pronk met een coole tas met de Flow BPP-22006 Padel Tassen in zwarte en blauwe ritsen, een middelgrote rugzak beschikbaar in de Bullpadel 2022-collectie. Bij de vervaardiging zijn resistente materialen gebruikt, op deze manier zul je zonder problemen naar boven kunnen laden.

We kunnen 2 kanten onderscheiden met capaciteit voor een paar padel rackets en ook met thermotechnologie, een groot Headvak voor kleding en een ander in het onderste gedeelte om de schoenen te verlaten. Het heeft ook kleinere vakken en gewatteerde handvatten om schouderklachten te voorkomen.

Flow BPP-22006 dames padel racketas in zwart, features

  • De bullpadel Flow BPP-22006 Zwart is middelgroot, met voldoende ruimte voor al het materiaal.
  • Capaciteit tot 4 padelrackets, 2 aan elke kant en met thermofunctie.
  • Het is de nieuwe paletteero van Alejandra Salazar, zwart en handtekening van de speler.
  • Verstelbare en gewatteerde riemen om hem op de schouders te dragen.
  • Geventileerd compartiment waar u vuile kleding of schoenen kunt achterlaten.
  • Kleinere vakken verspreid over de structuur om persoonlijke bezittingen op te bergen.
  • Verkrijgbaar in de Bullpadel 2022 meisjestassencatalogus.

Voor wie is het? Geschikt voor meisjes die op zoek zijn naar een middelgrote, comfortabele en handzame tas om al hun uitrusting gemakkelijk te vervoeren. Ook geschikt voor sporters die zichzelf graag uitrusten met officiële WPT-spelersproducten.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een complete padeltas is, met vakken van verschillende afmetingen voor allerlei soorten materiaal. Bovendien maken zijn zwarte design, blauwe ritsen en gouden logo's hem echt mooi!

Lees meer over het merk BULLPADEL

Presteer op je beste niveau met de nieuwe Bullpadel 2022-collectie, een van de meest modieuze merken onder atleten. En het is dat het een geweldige vertegenwoordiging heeft in de WPT door Paquito Navarro, Fede Chingotto, Martín De Nenno, Alejandra Salazar of Delfi Brea.

Dit seizoen verrast ons met een complete collectie padel rackets, kleding, schoenen en racketas voor alle type spelers en voor alle prijzen. We zijn ervan overtuigd dat je alles vindt wat je nodig hebt, dus rust jezelf uit met het nieuwe Bullpadel-padelmateriaal.

Features Speler: Vrouw Jaar: 2022
Onze beste producten