Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Mochila Bullpadel Vertex BPM-22007 Negra Roja
  • Mochila Bullpadel Vertex BPM-22007 Negra Roja
  • Mochila Bullpadel Vertex BPM-22007 Negra Roja

Rugzak Bullpadel Vertex BPM-22007 Zwart Rood

PVP: € 50,00
€ 49,50
-2% Bullpadel
Padel rugzak Bullpadel Vertex BPM-22007 Zwart Rood 2022 | Een praktische Bullpadel-rugzak om padel te spelen met de benodigdheden, het bevat verschillende compartimenten naast het feit dat het een officieel Juan Tello-product is
Schrijf een beoordeling

Padel Rugzak Bullpadel Vertex BPM-22007 2022

Koop de beste sporttassen in onze online winkel, we verzekeren je dat je vindt wat je nodig hebt voor de beste prijs. Koop de Vertex BPM-22007 padelrugzak in zwart en rood, een van de nieuwe Bullpadel 2022 padelrugzakken die het officiële product wordt van zijn speler Juan Tello.

Het is zeer beheersbaar en praktisch voor het rijden op een motorfiets, omdat het gewatteerde bescherming heeft om ongemak te voorkomen. Voor de vervaardiging zijn resistente materialen gebruikt en er is ruimte voor al het materiaal: een Headvak, een ander onafhankelijk vak met een thermofunctie voor de padel rackets en een ander met ventilatie om de schoenen op te bergen.

Vertex BPM-22007 rugzak van Juan Tello, kenmerken

  • Gebruik van nylon dobby neopreen bij de vervaardiging van de Bullpadel Vertex BPM-22007 Black Red.
  • Onafhankelijk compartiment voor rackets en gevoerd met thermisch materiaal.
  • Goed vermogen om niets thuis te laten.
  • Gewatteerde bescherming op de rug en schouders om ongemak te voorkomen.
  • Hiermee kunt u schoenen of vuile kleding scheiden en ventileren.
  • Extra ruimte om je sleutels, mobiel of padel-accessoires binnen handbereik te houden.
  • Verkrijgbaar in de Bullpadel rugzakken catalogus voor jongens 2022.

Voor wie is het? Geschikt voor alle atleten die op zoek zijn naar een handzamere padel-tas, omdat ze niet veel materiaal naar hun wedstrijden hoeven te vervoeren en niet van te grote padel-racketas houden.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij het nieuwe ontwerp past het perfect bij de nieuwe Juan Tello Vertex 03 omdat het zwart, rood op de voorkant en witte logo's is. Bovendien biedt het dankzij zijn materialen een grote weerstand en duurzaamheid.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Presteer op je beste niveau met de nieuwe Bullpadel 2022-collectie, een van de meest modieuze merken onder atleten. En het is dat het een geweldige vertegenwoordiging heeft in de WPT door Paquito Navarro, Fede Chingotto, Martín De Nenno, Alejandra Salazar of Delfi Brea.

Dit seizoen verrast ons met een complete collectie padel rackets, kleding, schoenen en racketas voor alle type spelers en voor alle prijzen. We zijn ervan overtuigd dat je alles vindt wat je nodig hebt, dus rust jezelf uit met het nieuwe Bullpadel-padelmateriaal.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten