Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Mochila Bullpadel Hack BPM-22001 Petroleo
  • Mochila Bullpadel Hack BPM-22001 Petroleo
  • Mochila Bullpadel Hack BPM-22001 Petroleo

Rugzak Bullpadel Hack BPM-22001 Oil

PVP: € 70,00
€ 69,95
-1% Bullpadel
Padel rugzak Bullpadel Hack BPM-22001 Hack Oil | Praktische Bullpadel-rugzak om padel te spelen, ontworpen met een stijve schaal, thermofunctie en met de beste materialen om al je materiaal te beschermen
Schrijf een beoordeling

Bullpadel BPM-22001 Hack groene padel Rugzak

Ontdek de gevarieerde catalogus van BullPadel 2022-tasaccessoires, met veel rugzakken, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij uw stijl past. Ontdek de Hack BPM-22001 petrolkleurige padel-rugzak, met veel kleine vakken zodat je je sleutels, mobiel of onze accessoires niet kwijtraakt.

Het heeft precies de juiste maat om de benodigdheden mee te nemen: een Headvak, een apart vak voor schoenen en een met een thermofunctie voor een paar rackets. Het is vervaardigd met een stijve voorkant en vulling op de handgrepen en achterkant voor meer comfort.

Hackbag BPM-22001 groen, kenmerken

  • De Bullpadel Hack BPM-22001 Oil heeft afmetingen van ongeveer 32 x 50 x 22 cm.
  • Polyester constructie en stijve schaal aan de voorkant.
  • Gewatteerde bescherming om schouder- en rugklachten te verminderen.
  • Kleinere zakken om persoonlijke spullen bij de hand te houden.
  • Berg vuile schoenen of kleding op in de geventileerde zak.
  • Capaciteit voor een paar padelrackets naast thermofunctie.
  • Het behoort tot de Bull Padel 2022 tassencollectie.

Voor wie is het? Het is perfect voor alle atleten die regelmatig trainen of deelnemen aan wedstrijden en die een handzame padeltas nodig hebben om de motorfiets mee te nemen en alle uitrusting aan de voet van de baan te vervoeren.

Waarom zal je het leuk vinden? Naast het perfect vervullen van zijn functie, houden we ook erg van het ontwerp, omdat het een aquamarijngroene kleur combineert met ritsen, voor- en achterkant in zwart, je zult het middelpunt van de aandacht worden!

Lees meer over het merk BULLPADEL

Presteer op je beste niveau met de nieuwe Bullpadel 2022-collectie, een van de meest modieuze merken onder atleten. En het is dat het een geweldige vertegenwoordiging heeft in de WPT door Paquito Navarro, Fede Chingotto, Martín De Nenno, Alejandra Salazar of Delfi Brea.

Dit seizoen verrast ons met een complete collectie padel rackets, kleding, schoenen en racketas voor alle type spelers en voor alle prijzen. We zijn ervan overtuigd dat je alles vindt wat je nodig hebt, dus rust jezelf uit met het nieuwe Bullpadel-padelmateriaal.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten