Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Paletero Bullpadel Hack BPP-22012 Negro
  • Paletero Bullpadel Hack BPP-22012 Negro
  • Paletero Bullpadel Hack BPP-22012 Negro

Padeltas Bullpadel Hack BPP-22012 Zwarte

PVP: € 94,95
€ 84,95
-11% Bullpadel
Bullpadel Hack BPP-22012 Padeltas kleur zwart | Een van de grootste Bullpadel-Padel Tassen's die terugkeert, de officiële Paquito Navarro-tas gemaakt met stijve schalen, grote compartimenten en beschermingen
Schrijf een beoordeling

Bullpadel BPP-22012 Hack Bag van Paquito Navarro

Beetje bij beetje analyseren we de volledige catalogus van Bullpadel 2022, een van de meest succesvolle merken op de markt. Als je normaal gesproken erg beladen bent met je wedstrijden, zul je de nieuwe zwarte Hack BPP-22012 Padel Tassen leuk vinden, de officiële Paquito Navarro-tas.

We benadrukken de stijve structuur, met aan elke kant een schaal om al je spullen veilig binnenin te bewaren. In elk zijvak kun je tot 2 rackets opbergen en beide zijn gevoerd met thermisch materiaal. Het bevat ook een vak voor schoenen en andere kleinere voor sleutels of een portemonnee.

Hack zwarte padeltas van Paquito Navarro, kenmerken

  • De nieuwe Bullpadel Hack BPP-22012 Zwart is zeer ruim, circa 60 x 30 x 40 cm.
  • Harde hoes aan de buitenkant voor betere bescherming tegen schokken.
  • Verstelbare handgrepen en rugleuning met stukken schuim voor meer comfort en ventilatie.
  • 2 kanten met thermofunctie voor padel rackets.
  • Grote Headruimte en apart vak voor schoenen.
  • Zwart design, blauwe details en zilveren logo's.
  • Nieuwe catalogus van BullPadel 2022 padel rackets.

Voor wie is het? We raden het aan aan de speler die meestal veel uitrusting meeneemt naar zijn wedstrijden, aangezien de nieuwe Hack een enorme padeltas is, met een verscheidenheid aan compartimenten van alle formaten om niet te weinig ruimte te hebben.

Waarom zal je het leuk vinden? Hoewel het een van de grootste op de markt is, is het goed hanteerbaar en comfortabel om te dragen dankzij de verschillende grepen en beschermingen. Het combineert ook perfect met de nieuwe Hack 03 met zijn zwarte ontwerp, blauwe details en zilveren logo's.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Presteer op je beste niveau met de nieuwe Bullpadel 2022-collectie, een van de meest modieuze merken onder atleten. En het is dat het een geweldige vertegenwoordiging heeft in de WPT door Paquito Navarro, Fede Chingotto, Martín De Nenno, Alejandra Salazar of Delfi Brea.

Dit seizoen verrast ons met een complete collectie padel rackets, kleding, schoenen en racketas voor alle type spelers en voor alle prijzen. We zijn ervan overtuigd dat je alles vindt wat je nodig hebt, dus rust jezelf uit met het nieuwe Bullpadel-padelmateriaal.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten