Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel Vertex 03 JR 2022
  • Bullpadel Vertex 03 JR 2022
  • Bullpadel Vertex 03 JR 2022

Bullpadel Vertex 03 JR 2022

PVP: € 75,00
€ 48,95
-35% Bullpadel
padel racket Bullpadel Vertex 03 JR 2022 | Een van de beste padel rackets voor kinderen keert terug, het is de aanpassing van het Juan Tello-model dat Bullpadel heeft gemaakt voor jonge spelers

padel racket voor jongen Bullpadel Vertex 03 Junior

Koop de nieuwste collectie padel rackets Bullpadel 2022 in onze online padelwinkel Koop het Vertex 03 Junior padel racket, een model dat is aangepast aan de behoeften van de kleintjes zodat ze optimaal kunnen presteren, omdat het zeer licht is en het heeft een slanker handvat voor eenvoudige bediening.

Het is de replica van het racket van Juan Tello, dus het heeft een extra groot diamantformaat met een gecentreerde balans voor kracht en controle. Voor de fabricage is gebruik gemaakt van carbon in het frame, glasvezel aan de zijkanten en eva zacht rubber aan de binnenkant voor een spectaculaire touch.

Bullpadel Vertex 03 voor kinderen, kenmerken:

  • De Bullpadel Vertex 03 JR 2022 is een replica van het racket van Juan Tello.
  • Zeer handzaam dankzij het lichte gewicht en de kleinere afmetingen.
  • Veelzijdig racket dankzij de oversized diamantvorm en medium balans.
  • Stevige structuur met de koolstof die in de buis is gebruikt.
  • Glasvezelvlakken voor een meer elastische aanraking.
  • Zeer comfortabel met het Evalastic-rubber dat in de kern wordt gebruikt.
  • Ontwerp met het vertex-hart voor minder trillingen en een stabiele slag.
  • Nieuw uit de Bullpadel 2022 racketcatalogus voor kinderen.

Voor wie is het? Ontworpen voor jongere spelers die beginnen te concurreren of dit regelmatig doen en een uitgebalanceerd racket nodig hebben met een ontwerp dat is aangepast aan hun hand, dat wil zeggen met een lager gewicht, profiel en fijnere grip.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de functies kunnen kinderen genieten van padel en een geweldige tijd hebben terwijl ze spelen. Het is ook een esthetische replica van de nieuwe Bullpadel Vertex 03 van Juan Tello in zwart en details in rood en grijs.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij BullPadel Sport, een van de merken die de voorkeur hebben van spelers. In de WPT heeft het de vertegenwoordiging van spelers zoals: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar of Delfi Brea.

Dit seizoen presenteert een complete collectie padel rackets, schoenen, kleding en padeltassen voor alle smaken en portemonnees. Wacht niet langer en vind wat je zoekt in de nieuwe collectie, we verzekeren je dat je zult genieten van de beste sensaties op het circuit.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 330-350gr. Profiel: 36 mm Speler: Kind Jaar: 2022
Onze beste producten