Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel Hack 03 JR 2022
  • Bullpadel Hack 03 JR 2022
  • Bullpadel Hack 03 JR 2022

Bullpadel-hack 03 JR 2022

PVP: € 75,00
€ 44,95
-41% Bullpadel
padel racket Bullpadel Hack Junior zwart en oranje | Geniet van de beste sensaties op het veld met dit Bullpadel padel racket voor kinderen, het Paquito Navarro-model aangepast aan de behoeften van de jongsten

padel racket voor jongen Bullpadel Hack 02 JR

Steeds meer kinderen beginnen met padel. Laat ze genieten van de beste sensaties met het Hack 03 Junior padel racket, het racket van Paquito Navarro aangepast aan de handjes van de kleintjes. Het heeft dus een slanker profiel en handvat, evenals een lager gewicht.

Het is een replica op het niveau van imago en stijl van de Bullpadel Hack 03, met een oversized diamantvorm en medium balans, dus het is een redelijk uitgebalanceerd padel racket. Het bevat koolstof in het frame, glasvezel in de vlakken en evalastic rubber in de kern, evenals een hackhart voor meer stabiliteit.

Bullpadel Hack 03 voor kinderen, kenmerken:

  • Fist of the Bullpadel Hack 03 JR aangepast aan de handen van de kleintjes.
  • padel racket zeer goed gecompenseerd voor zijn oversized diamantformaat en medium balans.
  • Gemaakt met flexibele materialen om het leren van kinderen te bevorderen.
  • Grote weerstand met het carbon van het frame.
  • Meer stabiliteit door de adaptia constructie van het hart.
  • Glasvezeloppervlak om de bespeelbaarheid te vergroten.
  • EVA-schuim met lage dichtheid om trillingen te verminderen.
  • Het behoort tot de nieuwigheden van bullpadel rackets voor kinderen 2022.

Voor wie is het? Voor jongeren, kinderen tussen 8 en 12 jaar die al ervaring hebben op het veld en op zoek zijn naar een uitgebalanceerd racket om elk facet van het spel te domineren en de beste prestaties te leveren, zowel in aanval als verdediging.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het op esthetisch vlak hetzelfde is als het volwassen model, Paquito Navarro's Bullpadel Hack 03. Het bevat dus hetzelfde ontwerp in een zwart, grijs logo met oranje details naast de handtekening van de speler.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij BullPadel Sport, een van de merken die de voorkeur hebben van spelers. In de WPT heeft het de vertegenwoordiging van spelers zoals: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar of Delfi Brea.

Dit seizoen presenteert een complete collectie padel rackets, schoenen, kleding en padeltassen voor alle smaken en portemonnees. Wacht niet langer en vind wat je zoekt in de nieuwe collectie, we verzekeren je dat je zult genieten van de beste sensaties op het circuit.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 330-350gr. Profiel: 36 mm Speler: Kind Jaar: 2022
Onze beste producten