Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel Indiga W
  • Bullpadel Indiga W
  • Bullpadel Indiga W

Bullpadel Indiga W

PVP: € 80,00
€ 43,95
-46% Bullpadel
padel racket de padel Bullpadel Hulp van W | Fantastisch Bullpadel-initiatiepadel racket voor dames, het valt op door zijn brede sweet spot en aanraking, zodat je rivaliserende ballen gemakkelijk kunt retourneren

padel racket voor dames Bullpadel Indiga Rosa

Als je gaat padel, doe dat dan met de nieuwe padel rackets Bullpadel 2022. Ontdek het roze padel racket Indiga W, een model voor dames met een lager gewicht. Het biedt ook een zeer goede controle door zijn ronde vorm en balans dicht bij de hand.

Hoewel het een initiatie padel racket is, is het gemaakt van hoogwaardige materialen. Het buisvormige gebied is gemaakt van koolstof voor een grotere weerstand tegen schokken en het oppervlak is gemaakt van glasvezel voor een meer elastische aanraking. Het binnenrubber is evalastic, wat een zeer goede output genereert en trillingen vermindert.

Bullpadel Indiga W zwart en roze, kenmerken:

  • Brede sweet spot van de Bullpadel Indiga W om makkelijke ballen niet te missen.
  • Het heeft een verminderd gewicht, waardoor het zeer beheersbaar is.
  • padel racket voor dames met controle door zijn ronde vorm en lage balans.
  • Grotere weerstand tegen schokken met de koolstof van de buis.
  • Grote elasticiteit dankzij de glasvezel in zijn vlakken.
  • Slaan zonder trillingen met de zachte EVA-kern.
  • Catalogus van rackets voor dames Bullpadel 2022.

Voor wie is het? Voor vrouwen die af en toe beginnen met spelen of spelen, 1 of 2 keer per week, omdat het een brede sweet spot en een zachte aanraking biedt om fouten te vergeven en urenlang zonder ongemak te spelen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het je zal helpen je techniek te perfectioneren en geen gemakkelijke ballen te missen. Je zult ook dol zijn op het spectaculaire zwarte ontwerp en de roze details, maar vooral vanwege de onweerstaanbare prijs, een van de goedkoopste Bullpadel-rackets!

Lees meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij BullPadel Sport, een van de merken die de voorkeur hebben van spelers. In de WPT heeft het de vertegenwoordiging van spelers zoals: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar of Delfi Brea.

Dit seizoen presenteert een complete collectie padel rackets, schoenen, kleding en padeltassen voor alle smaken en portemonnees. Wacht niet langer en vind wat je zoekt in de nieuwe collectie, we verzekeren je dat je zult genieten van de beste sensaties op het circuit.

Features Vorm: Rond Peil: Initiatie Toneelstuk: Controle Gewicht: 355-365 gr Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2022 Aanraken: Zacht
Onze beste producten