Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel Axym W
  • Bullpadel Axym W
  • Bullpadel Axym W

Bullpadel Axym W 2022

PVP: € 170,00
€ 149,95
-12% Bullpadel
padel racket de padel Bullpadel Axym W | Win je tegenstanders met dit Bullpadel-damesracket, een van de meest gebalanceerde en beheersbare, zodat je op je beste niveau kunt presteren

padel racket vrouw Bullpadel Axym Turquoise

Ontvang al het nieuws dat Bullpadel dit 2022 presenteert in onze online winkel. Ontdek het Axym W padel racket, een model voor dames dat zich aanpast aan elke speelstijl, omdat het een traanvorm heeft en een medium balans, zodat het de controle en kracht biedt die je nodig hebt.

Wat de constructie betreft, zijn hoogwaardige materialen zoals koolstof en het streinforce-systeem gebruikt om de buis resistenter te maken en glaphite-technologie op het oppervlak voor een spectaculaire aanraking. Het heeft ook multi-eva rubber en een asymmetrisch kernhart voor een betere gewichtsverdeling.

Bullpadel Axym W turkoois, kenmerken:

  • De Bullpadel Axym W heeft een laag gewicht en is daardoor zeer handzaam.
  • Onovertroffen sensaties met het schuim met dubbele dichtheid aan de binnenkant,
  • Veelzijdige damespadel racket, met overmaats formaat en goed in balans.
  • Buisvormige koolstofconstructie en versterkt met spanforce-technologie.
  • Glaphite oppervlak voor snelle aanpassing.
  • Uitstekende handling met de nieuwe asymmetrische kern.
  • Ruwe afwerking zodat u grotere effecten kunt printen.
  • Nieuw Bullpadel 2022 racket voor dames.

Voor wie is het? We raden het aan voor atleten van gemiddeld of hoog niveau die een licht en uitgebalanceerd racket nodig hebben, omdat het axym voor vrouwen zich snel aanpast aan elke spelactie en geweldige sensaties biedt bij het slaan.

Waarom zal je het leuk vinden? Het is een Bullpadel padel racket voor dames met uitstekende prestaties en design. Dit seizoen barst van de kracht dankzij het spectaculaire ontwerp in een bruine tint, turquoise logo en zwarte details, jij zult het middelpunt van de aandacht zijn!

Lees meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij BullPadel Sport, een van de merken die de voorkeur hebben van spelers. In de WPT heeft het de vertegenwoordiging van spelers zoals: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar of Delfi Brea.

Dit seizoen presenteert een complete collectie padel rackets, schoenen, kleding en padeltassen voor alle smaken en portemonnees. Wacht niet langer en vind wat je zoekt in de nieuwe collectie, we verzekeren je dat je zult genieten van de beste sensaties op het circuit.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2022 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid 3d
Onze beste producten