Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel Ionic Power
  • Bullpadel Ionic Power
  • Bullpadel Ionic Power

Bullpadel Ionic Power 2022

PVP: € 199,99
€ 124,95
-38% Bullpadel
Bullpadel Ionic Power padel padel | Een van de nieuwe padel rackets van Bullpadel, een model dat opvalt door zijn fantastische punch, touch en ideaal ontwerp voor aanvallende spelers
Schrijf een beoordeling
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Bullpadel Ionic Power Verde

Verhoog de kracht in je spel met het groene Ionic Power padel racket, een van de nieuwigheden van de nieuwe collectie Bullpadel 2022. Hiermee zul je genieten van een geweldige stoot dankzij het diamantformaat en de balans in het Head, maar zonder sensaties te verliezen.

Hiervoor is op de gezichten glasvezel en carbon gebruikt, de zogenaamde glaphite-technologie, evenals een lichte ruwe afwerking om betere effecten te bereiken. Het frame is van 100% carbon en is versterkt met het spankrachtsysteem om breuk te voorkomen. Daarnaast is de kern gemaakt van multieva en heeft het een dubbele brug in het hart.

Bullpadel Ionic Pow groen en zwart, kenmerken:

  • Oppervlak van de Bullpadel Ionic Pow 2022 met lichte ruwheid om met de effecten te kunnen spelen.
  • Diamond formaat en licht hoge balans, waardoor het een power padel racket is.
  • Goede baloutput met de 2-density multi-eva kern.
  • Stevige structuur dankzij het carbon van het frame en het Streinforce-systeem.
  • Het verwaarloost het comfort niet en vermindert trillingen bij het slaan.
  • Flats met glaphite-technologie voor een meer elastische touch.
  • Dubbele brug in het hart die een stabiele en solide slag genereert.
  • Inbegrepen in de avantline serie Bullpadel 2022 padelrackets .

Voor wie is het? Gericht op de speler van hoog of gemiddeld niveau die graag dicht bij het net speelt om krachtige schoten en volleys te krijgen, aangezien je met de Ionic Power meer punch zult hebben dankzij het diamantformaat en de balans aan de bovenkant.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het heel gemakkelijk is om ermee te spelen, omdat het, dankzij de samenstelling, de aanpassing van de speler bevordert. Het wordt ook een van de nieuwigheden van Bullpadel, in groen en zwart, wees de eerste om het uit te brengen!

Lees meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij BullPadel Sport, een van de merken die de voorkeur hebben van spelers. In de WPT heeft het de vertegenwoordiging van spelers zoals: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar of Delfi Brea.

Dit seizoen presenteert een complete collectie padel rackets, schoenen, kleding en padeltassen voor alle smaken en portemonnees. Wacht niet langer en vind wat je zoekt in de nieuwe collectie, we verzekeren je dat je zult genieten van de beste sensaties op het circuit.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Stroom Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Tacto Blando, Semi blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad 3d
Onze beste producten