Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Muñequeras Bullpadel BPMU21N3 LTD Rojas
  • Muñequeras Bullpadel BPMU21N3 LTD Rojas

Bullpadel BPMU21N3 LTD Rode polsbandjes

PVP: € 10,95
€ 9,95
-10% Bullpadel
Bullpadel BPU21N3 LTD Rode padelpolsbandjes | Koop dit pakket exclusieve Bullpadel-polsbandjes, ideaal voor het absorberen van zweet tijdens padelwedstrijden en met een ontwerp in rode tinten

Grote polsbandjes Bullpadel BPU21N3 Limited Edition

Dit seizoen stellen we de meest exclusieve accessoires tot je beschikking zodat je goed uitgerust de strijd aan kunt gaan. Ontdek de rode en kastanjebruine BPU21N3 LTD padelpolsbandjes uit de nieuwe Bullpadel 2022-collectie en vergeet het zweet.

Ze vallen op door hun grote absorptievermogen, omdat ze groot van formaat zijn. Voor de voorbereiding zijn gebreide en elastische stoffen gebruikt, dus als de sensaties eenmaal op zijn, zijn ze fantastisch. Bovendien is het ontwerp in beperkte oplage, dus het wordt een essentieel accessoire om te concurreren.

Grote polsbandjes BPU21N3 LTD Rood, kenmerken

  • De rode Bullpadel BPU21N3 LTD presenteert een exclusief ontwerp van het merk.
  • Ze worden geleverd in blisters van twee eenheden en zijn extra groot van formaat.
  • Gemaakt met hoogwaardige materialen die geen eigenschappen verliezen.
  • Lange en aangename polsbandjes om aan te raken.
  • De ene rood en de andere kastanjebruin.
  • Catalogus met accessoires voor padel Bullpadel 2022.

Voor wie is het? We raden ze iedereen aan die op maximale intensiteit traint en een goede grip op het racket wil hebben en het zweet van het gezicht wil vegen. Het is ook ideaal voor mensen die last hebben van ongemak in het gebied en meer ondersteuning willen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat ze hoogwaardige materialen bevatten, behouden ze hun eigenschappen langer. Het zijn ook limited edition Bullpadel-polsbandjes, dus hun afwerking is exclusief, slechts enkelen zullen ze krijgen!

Lees meer over het merk BULLPADEL

Geniet van de beste sensaties met BullPadel 2021, het padelmerk maakt het je gemakkelijk om te genieten van de beste sensaties op de baan met zijn brede collectie rackets met modellen voor alle smaken.

Het heeft in zijn gelederen top tien spelers zoals Paquito Navarro, Maxi Rodriguez of Alejandra Salazar die met hun wapens strijden om hun rivalen te verslaan. Sluit je bij hen aan en geniet van hun brede assortiment aan producten met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten