Bullpadel padeltas BPP-24015 Tour marineblauw 2024
  • Bullpadel padeltas BPP-24015 Tour marineblauw 2024
  • Bullpadel padeltas BPP-24015 Tour marineblauw 2024

Bullpadel padeltas BPP-24015 Tour marineblauw 2024

PVP: € 40,00
€ 34,96
-13% Bullpadel
Bullpadel BPP-24015 Tour marineblauw | Koop de praktische Bullpadel BPP-24015 Tour padeltas in marineblauw, ideaal voor het comfortabel vervoeren van alles wat je nodig hebt dankzij de grote vakken en handvatten
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Bullpadel racketbag BPP-24015 Tour marineblauw 2024

Maak kennis met de padeltas Bullpadel BPP-24015 Tour in marineblauw 2024, de perfecte metgezel om je te vergezellen bij elke padelwedstrijd. Deze padeltas, met zijn lichte structuur en optimale capaciteit, biedt je het gemak en de stijl die nodig zijn om je uitrusting te vervoeren. Het heeft een ruim hoofdcompartiment, speciale bescherming om tot twee padels mee te nemen, en een extra zijvak, waardoor het de ideale keuze is voor energieke spelers.

Gebouwd met hoogwaardige en duurzame materialen, is de Tour padeltas ontworpen om de uitdagingen van de sport aan te gaan, en zorgt voor bescherming en organisatie van je padels en accessoires. De combinatie van functionaliteit en design, in een elegante marineblauwe kleur, laat je zowel op als buiten de baan opvallen.

Kenmerken van de padeltas Bullpadel BPP-24015 Tour in marineblauw

  • Capaciteit, perfect voor het opbergen van al je padeluitrusting.
  • Groot hoofdcompartiment met extra bescherming voor twee padels.
  • Handig zijvak voor persoonlijke accessoires, zodat je gemakkelijk bij ze kunt.
  • Versterkt op de meest kritieke gebieden voor ongeëvenaarde duurzaamheid.
  • Afmetingen: 56x29x28 cm, ideaal voor spelers die functionaliteit en stijl waarderen.
  • Onderdeel van de Bullpadel 2024 tassencollectie.

Voor wie is het bedoeld?

Deze padeltas is perfect voor spelers van alle niveaus, die meestal weinig uitrusting meenemen naar hun wedstrijden omdat hij niet de grootste is in de collectie. Zijn ontwerp en capaciteit zijn geschikt voor zowel vriendschappelijke wedstrijden als officiële competities.

Waarom zal het je bevallen?

Zijn combinatie van praktischheid met een verfijnd design in marineblauw, hoewel je het ook in andere kleuren kunt krijgen. De kwaliteit van het materiaal zorgt voor een lange levensduur, terwijl de specifieke kenmerken al je behoeften op de padelbaan dekken.

Ontdek meer over het merk Bullpadel

Bullpadel staat synoniem voor innovatie en kwaliteit op het gebied van padel. Met een lange geschiedenis in de ontwikkeling van high-performance uitrusting, blijft Bullpadel een leider met producten die echt het verschil maken.

Concurrerend met producten van professionele spelers zoals Paquito Navarro, Juan Tello of Alejandra Salazar of Gemma Triay in het vrouwelijke veld om te genieten van een verbeterde ervaring.

Features Speler: Man Jaar: 2024
Onze beste producten