Bullpadel padeltas BPP-24015 Tour wit bot 2024
  • Bullpadel padeltas BPP-24015 Tour wit bot 2024
  • Bullpadel padeltas BPP-24015 Tour wit bot 2024

Bullpadel padeltas BPP-24015 Tour wit bot 2024

PVP: € 40,00
€ 34,96
-13% Bullpadel
Bullpadel BPP-24015 Tour wit bot | Leer de Padeltas Bullpadel BPP-24015 Tour 2024 in bone white kennen: geoptimaliseerde opslag en elegante stijl voor het vervoeren van al je padeluitrusting
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 6 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Bullpadel racketbag BPP-24015 Tour wit bot 2024

Ontdek de Padeltas Bullpadel BPP-24015 Tour in bone white 2024, speciaal ontworpen voor padelliefhebbers die op zoek zijn naar een middelgrote en lichte opslagoptie. Deze padeltas is ontworpen om maximale functionaliteit en comfort te bieden, waardoor het vervoer van je speluitrusting moeiteloos verloopt.

Voorzien van een ruim hoofdcompartiment, een specifiek gevoerd gedeelte voor twee rackets en een zijvak aan de buitenkant, garandeert het optimale bescherming en organisatie van je sportuitrusting. De bone white afwerking, samen met de weerstand van het 600D polyester materiaal, maakt het een uitstekende keuze voor zowel trainingen als wedstrijden.

Kenmerken van de Padeltas Bullpadel BPP-24015 Tour bone white

  • Ideale afmetingen van 56x29x28 cm, geschikt voor een middelgrote capaciteit.
  • Gemaakt van 600D polyester, zorgt voor hoge weerstand en lange duurzaamheid.
  • Ruim hoofdcompartiment met extra ruimte voor het opbergen van twee rackets.
  • Zijvak gewijd aan kleinere accessoires, optimaliseert de organisatie.
  • Onderdeel van de Bullpadel 2024 productserie.

Voor wie is het bedoeld?

Geschikt voor vrouwen of speelsters van elk niveau die functionaliteit willen combineren met stijl. Deze padeltas is perfect voor degenen die hun padeluitrusting beschermd en goed georganiseerd willen meenemen, zonder ruimte op te offeren.

Waarom ga je ervan houden?

Het onderscheidt zich door zijn eigentijdse ontwerp en functionaliteit, met een afwerking in bone white die het zeer verfijnd maakt. Dankzij de doordachte structuur blijft alles netjes op zijn plaats, waardoor een uitzonderlijke gebruikerservaring wordt geboden.

Ontdek meer over het merk Bullpadel

Bullpadel onderscheidt zich als een toonaangevend merk op het gebied van padel, met hoogwaardige producten die voldoen aan de verwachtingen van spelers van alle niveaus. Toegewijd aan innovatie en excellentie, blijft Bullpadel vooruitgaan en de grenzen verleggen in de sport.

Veel professionele sporters concurreren met hun producten, vind degene die het beste bij jouw behoeften past in onze online winkel.

Features Jaar: 2024
Onze beste producten