Nieuwe Head Extreme 2024 collectie, til je spel naar een hoger niveau met extreme kracht

Domineer het veld met de onvergelijkbare kracht van Head en ontdek een nieuw niveau met de nieuwe Extreme reeks van Head, de perfecte keuze voor spelers die het veld willen domineren met ongeëvenaarde kracht

De wereld van padel is constant in ontwikkeling. Daarom heeft Head besloten een stap verder te gaan met de lancering van zijn nieuwe collectie padel rackets voor het seizoen 2024 met de nieuwe Extreme reeks, gericht op het bieden van extreme kracht aan de meest ambitieuze spelers.

In dit artikel verkennen we deze spannende collectie die belooft je spel naar nieuwe hoogtes te tillen, met extreme kracht als je grootste bondgenoot.

Nieuwe Extreme collectie van Head 2024

De Extreme reeks van Head Padel 2024 staat gelijk aan pure kracht. Deze rackets zijn ontworpen voor spelers die de bal krachtig, snel en nauwkeurig willen slaan, op zoek naar dat extra voordeel om het veld te domineren zoals de beste ter wereld.

Het gerenommeerde Oostenrijkse merk heeft de nieuwste technologische innovaties op de markt toegevoegd om de prestaties van deze nieuwe reeks te maximaliseren die een revolutie in de sport wil zijn.

Nieuwe collectie Head Extreme 2024
Nieuwe collectie Head Extreme 2024

De combinatie van hoogwaardige materialen met nieuwe ontwerpen biedt een perfect evenwicht tussen kracht, wendbaarheid en controle, wat het een onstuitbare collectie maakt.

Head Extreme Pro 2024

Head Extreme Pro 2024
AANBIEDING: € 279,95
ADVIESPRIJS: € 320,00

  • Vorm: Diamant
  • Spel: Kracht
  • Gewicht: 360-375

Head Extreme Pro 2024

We beginnen met een van de meest verwachte modellen van het jaar, het nieuwe racket van de nummer 1 van de wereld, Arturo Coello, een eersteklas krachtracket. De nieuwe vorm, met Auxetic technologie, biedt superieure kracht en een uitzonderlijk impactgevoel, en bevat ook een nieuwe zachte dop aan de basis van het handvat voor een softer gevoel en minder vibratie.

De combinatie van hybride materialen op het oppervlak, een mengsel van koolstof en glasvezel met het gevoel en rubber van Head, biedt de perfecte combinatie van kracht en precisie, en bevat ook de nieuwe Spin technologie, die het effect op de bal bij elke slag vermenigvuldigt. Zonder twijfel een van de modellen met de beste prestaties van het seizoen.

Nieuwe Head Extreme Pro 2024-serie
Nieuwe Head Extreme Pro 2024 serie

Head Extreme Motion 2024

Head Extreme Motion 2024
AANBIEDING: 239,95 €
ADVIESPRIJS: 260,00 €

  • Vorm: Diamant
  • Spel: Kracht
  • Gewicht: 350-360

Head Extreme Motion 2024

Het nieuwe padelracket van Paula Josemaría, de nummer 1 van de wereld, biedt op praktische wijze wendbaarheid en kracht als belangrijkste prioriteit.

De diamantvorm, in combinatie met de Auxetic technologie en het POWER FOAM kernmateriaal, zorgen ervoor dat de combinatie van glasvezel en koolstofvezel in de bladen een uitzonderlijke balteruggave biedt. Dankzij het lichte gewicht is het racket zeer gemakkelijk te hanteren en biedt het snelheid op het veld.

Head Extreme One 2024

Head Extreme One 2024
AANBIEDING: 279,95 €
ADVIESPRIJS: 380,00 €

  • Vorm: Diamant
  • Spel: Kracht
  • Gewicht: 345

Head Extreme One 2024

De Extreme One is een padelracket met slechts één gat, een innovatief ontwerp dat zich volledig onderscheidt van de rest op de markt. Het doel van dit nieuwe ontwerp is om een alternatief model aan te bieden dat de traditionele racketbouw verandert door het aanbieden van een langere levensduur door zijn solide bouw en tegelijkertijd minder koolstoflagen gebruikt.

Om het gebrek aan aerodynamica door zijn onconventionele boring te compenseren, weegt het racket ongeveer 345 gram, wat het zeer licht maakt voor eenvoudige controle. Ook dankzij zijn zeer duidelijke ruwheid die zich over het hele oppervlak uitstrekt, kunnen we onze schoten goed effect geven.

Nieuwe Head Extreme Motion 2024
Nieuwe Head Extreme Motion 2024

Head EVO Extreme 2024

Head EVO Extreme 2024
AANBIEDING: 80,95 €
ADVIESPRIJS: 90,00 €

  • Vorm: Traan
  • Spel: Veelzijdig
  • Gewicht: 355-365

Head EVO Extreme 2024

De nieuwe Head Extreme EVO is een model dat uitstekende speelbaarheid biedt, aangezien het is gebouwd met flexibele materialen. Dankzij de combinatie van zijn Soft Rubber kern en de bouw van zijn bladen met glasvezel, zul je minder trillingen voelen bij het slaan en een geweldige baluitgang.

Het is een zeer goed uitgebalanceerd model dat een perfecte balans biedt tussen comfort, controle en precisie, gemaakt met de nieuwste materialen, waardoor het een van de beste presterende rackets is voor spelers die hun techniek willen beginnen of verbeteren.

Head Extreme Elite 2024

Head Extreme Elite 2024
AANBIEDING: 197,95 €
ADVIESPRIJS: 220,00 €

  • Vorm: Diamant
  • Spel: Kracht
  • Gewicht: 360-375

Head Extreme Elite 2024

Om af te ronden hebben we de Head Extreme Elite, een racket dat de kracht en technologieën van de Extreme reeks combineert met het nodige evenwicht voor middelmatige spelers die hun techniek willen verbeteren om naar het volgende niveau te gaan.

Dankzij de Auxetic technologie en de glasvezelvlakken heeft het een zeer comfortabele touch en een uitzonderlijke baluitgang. Met zijn gladde bladen biedt het op een veelzijdige manier de combinatie van de kracht van de Extreme Pro en de wendbaarheid van de Extreme Motion, waardoor het een zeer veelzijdig model wordt om al je potentieel op de baan te benutten.

Nieuwe modellen Head Extreme 2024
Nieuwe modellen Head Extreme 2024

Als je klaar bent om de extreme kracht te ervaren en je spel naar nieuwe hoogtes te tillen, zijn deze rackets je perfecte partner op het veld. Domineer het veld met de onvergelijkbare kracht van Head en ontdek een nieuw niveau van padelprestaties