Black Crown Piton Attack 16k 2023
  • Black Crown Piton Attack 16k 2023
  • Black Crown Piton Attack 16k 2023

Black Crown Piton Attack 16k 2023

PVP: € 260,00
€ 259,95
-1% Black Crown
Black Crown Piton Attack 16k PIT16K | Ontdek de kracht en controle van de Black Crown Piton Attack 16K, ongeëvenaard ontwerp en materialen van topkwaliteit, het is de perfecte bondgenoot om het spel te domineren
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 7 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Black Crown Piton Attack 16k padelracket

Met de Black Crown Piton Attack 16K uit 2023 voel je een ongeëvenaarde kracht bij elke slag en verzeker je jezelf van een voorsprong op het padelveld. Het ontwerp in oranje en zwart kleuren straalt niet alleen kracht uit, maar voegt ook een intimiderende stijltouch toe die elke speler zal laten opvallen.

Deze padel racket is zorgvuldig ontworpen om de perfecte combinatie van controle en kracht te bieden. Met zijn 2TB EVA carbon structuur win je niet alleen aan behendigheid, maar geniet je ook van een breed sweet spot dankzij de Sweet Spot Area-technologie.

Eigenschappen Black Crown Piton Attack 16k padel racket

  • Maximale kracht met traanvorm en middelgroot evenwicht.
  • Extended sweet spot area technologie die het sweet spot van de padel racket aanzienlijk vergroot.
  • Geweldige sensaties bij het slaan dankzij het Power Soft Memori Eva rubber van de kern.
  • Ergonomic handgrip systeem dat de grip verbetert.
  • Oppervlak versterkt met 16k stof voor een droger gevoel.
  • Maakt deel uit van de Black Crown 2023 padel racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Black Crown Piton Attack 16K is ideaal voor gevorderde spelers die kracht en controle op het padelveld willen opleggen. Als je van krachtige slagen houdt en de bal onder controle wilt houden, stelt deze padel racket je in staat je beste slagen te tonen en het spel te domineren.

Waarom zal je het leuk vinden?

Deze padel racket is niet alleen een krachtig hulpmiddel op het padelveld, maar het ontwerp in zwart met oranje details maakt het ook een stijlvolle keuze. Met materialen van de hoogste kwaliteit garandeert de Black Crown Piton Attack 16K optimale prestaties, wedstrijd na wedstrijd.

Ontdek meer over het merk Black Crown

Vanaf het begin is Black Crown een pionier geweest in de padelindustrie en heeft het uitmuntendheid gesteld met elk gelanceerd product. Met een unieke combinatie van innovatie en traditie heeft dit merk padelvelden over de hele wereld veroverd.

Gedurende de jaren heeft Black Crown een onwrikbare toewijding aan kwaliteit en prestaties getoond. Hun nalatenschap in de wereld van padel is het bewijs van een passie die blijft branden en spelers aandrijft om nieuwe grenzen te bereiken.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Schuurpapier
Onze beste producten