Wristband Bidi Badu Lil Move blauw
  • Wristband Bidi Badu Lil Move blauw

Wristband Bidi Badu Lil Move blauw

PVP: € 14,95
€ 9,95
-34% Bidi Badu
Wristband pak 2 stuks Bidi Badu Lil Move blauw | Geniet van padel op warme dagen met de Bidi Badu Lil Move korte polsband in blauw en wit logo, ze worden gekenmerkt door hun grote absorptie
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 30 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Wristband padel Bidi Badu Lil Move blauw

Laat vocht niet je ergste vijand worden met de nieuwe blauwe Lil Move padel-polsbandjes, een van de nieuwigheden die het merk Bidi Badú in 2023 presenteert. Het is je beste bondgenoot op warme dagen, omdat je je gezicht kunt drogen en zweten voorkomt om op je handen terecht te komen.

Dankzij de elastische vezels merk je geen ongemak als je ze aanhebt, waardoor het gebied beschermd blijft om slechte gebaren tijdens het spelen te voorkomen. Tot slot verzekeren we je dat ze hun kwaliteit niet verliezen in de loop van de tijd en je hebt de mogelijkheid om ze in verschillende kleurencombinaties te krijgen.

Wristband Bidi Badu Lil Move korte in blauwe uitvoering

  • De blauwe Bidi Badu Lil Move polsbandjes hebben een korter design.
  • Te koop in verpakkingen van 2 stuks.
  • Ze voorkomen blessures omdat ze warmte over het gewricht geven.
  • Hoogwaardige materialen om eigenschappen niet te verliezen.
  • Licht, comfortabel en zacht.
  • Nieuwe accessoires voor padel Bidi Badu 2023.

Voor wie is het? Ideaal voor jongens of meisjes die hun padel-look graag compleet maken met absorberende polsbandjes omdat er geen druppel zweet uit hun armen ontsnapt, zodat je gegarandeerd een perfecte grip op je padelracket hebt.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je een perfecte polsondersteuning hebt, zodat je urenlang kunt gamen zonder last te krijgen van je gewrichten. Daarnaast is zijn elektrisch blauwe kleur erg gaaf, al hebben we ze ook in veel meer kleurencombinaties en langere maten.

Lees meer over het merk Bidi Badu

Ontdek het nieuwe Duitse sportkledingmerk Bidi Badu, dat een groot aantal kledingstukken heeft om sporten zoals tennis of padel te beoefenen. Hun kleding is vervaardigd met de hoogste kwaliteit om je stoffen te geven die weerstand bieden terwijl je comfortabel kunt spelen.

Daarnaast kenmerken zijn ontwerpen zich door het meest opvallend te zijn omdat ze geïnspireerd zijn door de Afrikaanse levensstijl en zijn meer ontspannen mentaliteit, dit is zeer aanwezig in al zijn kleding. Je kunt nu in onze padelwinkel de nieuwe collectie kleding voor zowel dames als heren van het merk Bidi Badu vinden, je zult er dol op zijn!

Features Jaar: 2023
Onze beste producten