Wristband Bidi Badu Lil Move roze
  • Wristband Bidi Badu Lil Move roze

Wristband Bidi Badu Lil Move roze

PVP: € 14,95
€ 9,95
-34% Bidi Badu
Wristband Klein formaat polsband Bidi Badu Lil Move roze | Droge handen met de Bidi Badu Lil Move korte polsbandjes in roze en wit logo, een van de favorieten van het publiek vanwege het ontwerp en de materialen
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 4 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Wristband padel Bidi Badu Lil Move roze

Als je je oude accessoires moet vernieuwen, doe dat dan met de nieuwe catalogus met polsbandjes van Bidi Badú 2023. Daar vind je de Lil Move padelpolsband in roze, essentieel om te sporten op warme dagen, want ook al zijn ze korter, ze zal niet slijten, geen druppel zweet ontsnapt.

Om deze voordelen te bereiken, zijn ze vervaardigd met hoogwaardige materialen en de meest resistente. Dus ze blijven zoals de eerste dag, ongeacht hoeveel gebruik je ze geeft. Tot slot bieden ze ook een zeer goede ondersteuning, waardoor ze het gewricht ontzien en polsblessures voorkomen.

Wristband Bidi Badu Lil Move korte in roze functies

  • Kortere maat van de Bidi Badu Lil Move in het roze.
  • Je veegt het zweet gemakkelijk van je gezicht en armen.
  • Als je een pakket koopt, heb je 2 eenheden.
  • Ze combineren katoen en latex.
  • Eenmaal aangebracht zijn ze zacht en aangenaam om aan te raken.
  • Catalogus met accessoires voor Bidi Badu2023 padel.

Voor wie is het? Naar onze mening zijn ze perfect voor spelers die regelmatig trainen en wedstrijden spelen en op zoek zijn naar polsbandages van goede kwaliteit voor een droge grip, omdat ze een hoog absorptievermogen bieden.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat ze hun kwaliteit niet verliezen bij gebruik en wassen, zodat ze altijd presteren zoals op de eerste dag. Bovendien is het ontwerp in roze en wit logo erg cool, hoewel je ook andere kleuren kunt kiezen als roze je niet veel overtuigt.

Lees meer over het merk Bidi Badu

Ontdek het nieuwe Duitse sportkledingmerk Bidi Badu, dat een groot aantal kledingstukken heeft om sporten zoals tennis of padel te beoefenen. Hun kleding is vervaardigd met de hoogste kwaliteit om je stoffen te geven die weerstand bieden terwijl je comfortabel kunt spelen.

Daarnaast kenmerken zijn ontwerpen zich door het meest opvallend te zijn omdat ze geïnspireerd zijn door de Afrikaanse levensstijl en zijn meer ontspannen mentaliteit, dit is zeer aanwezig in al zijn kleding. Je kunt nu in onze padelwinkel de nieuwe collectie kleding voor zowel dames als heren van het merk Bidi Badu vinden, je zult er dol op zijn!

Features Jaar: 2023
Onze beste producten