Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Wristband Bidi Badu Cody Code Move zwart
  • Wristband Bidi Badu Cody Code Move zwart

Wristband Bidi Badu Cody Code Move zwart

PVP: € 16,95
€ 11,95
-30% Bidi Badu
Bidi Badu Cody Code Move zwarte lange polsband | Uitstekende ondersteuning en zweetabsorptie met deze langere polsbandjes, het Bidi Badu Cody Code Move-model in zwart-wit logo

Bidi Badu Cody Code Move zwarte padelpolsband

Ontdek het brede assortiment accessoires dat Bidi Badu 2023 tot uw beschikking stelt. Koop de Cody Code Move padelbandjes in het zwart, perfect om te voorkomen dat het padel racket op de heetste dagen uit je handen glijdt, aangezien er geen enkele druppel zweet ontsnapt.

Ze zijn groot van formaat en je kunt ze in een verpakking van 2 stuks krijgen. Er zijn hoogwaardige materialen gebruikt voor de vervaardiging ervan, waardoor ze zowel resistent als elastisch zijn voor een comfortabelere pasvorm. Ze helpen ons ook om het gewricht te beschermen en slechte gebaren te vermijden.

Wristband Bidi Badu Cody Code Move zwart, kenmerken

  • De Bidi Badú Cody Code Move zwart L blauw worden verkocht in verpakkingen van 2 stuks.
  • Groter van formaat ongeveer 12 x 8 cm.
  • Grote absorptie dankzij de combinatie van katoen en 15% latex.
  • Het combineert de zwarte kleur met het witte logo, hoewel het verkrijgbaar is in andere kleuren.
  • Beperkt de beweging van het gewricht.
  • Bidi Badu 2023 accessoires collectie.

Voor wie is het? We raden deze lange polsbandjes aan aan iedereen die hard werkt op de baan, elk punt tot het einde bevecht en een accessoire nodig heeft waarmee je het zweet gemakkelijk van je armen en gezicht kunt vegen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je ze met hun klassieke design met elk tenue kunt combineren, staat de zwarte kleur altijd goed bij wat je draagt. Bovendien bieden ze de perfecte ondersteuning om slechte gebaren die het gewricht imiteren te voorkomen en het risico op letsel te verminderen.

Lees meer over het merk Bidi Badu

Ontdek het nieuwe Duitse sportkledingmerk Bidi Badu, dat een groot aantal kledingstukken heeft om sporten zoals tennis of padel te beoefenen. Hun kleding is vervaardigd met de hoogste kwaliteit om je stoffen te geven die weerstand bieden terwijl je comfortabel kunt spelen.

Daarnaast kenmerken zijn ontwerpen zich door het meest opvallend te zijn omdat ze geïnspireerd zijn door de Afrikaanse levensstijl en zijn meer ontspannen mentaliteit, dit is zeer aanwezig in al zijn kleding. Je kunt nu in onze padelwinkel de nieuwe collectie kleding voor zowel dames als heren van het merk Bidi Badu vinden, je zult er dol op zijn!

Features Jaar: 2023
Onze beste producten