Babolat Technical Veron 2024
  • Babolat Technical Veron 2024
  • Babolat Technical Veron 2024

Babolat Technical Veron 2024

PVP: € 240,00
€ 237,98
-1% Babolat
Babolat Technical Veron 150141 | Ontdek de Babolat Technical Veron 2024, met carbon en glasvezel, het biedt je explosiviteit! Voel het verschil bij het slaan van de bal en domineer elk spel!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Babolat Technical Veron PadelRacket

Ontdek het spectaculaire padel racket Babolat Technical Veron 2024, een geavanceerd model dat belooft je spel op de baan te revolutioneren. De ingenieuze combinatie van carbon en glasvezel op het oppervlak biedt niet alleen ongeëvenaarde dynamische kracht, maar ook een elasticiteit die elke slag vergemakkelijkt, waardoor een geoptimaliseerde krachtoverdracht en een precisie bij het terugslaan van de slagen die je zal verbazen.

In het model Babolat Technical Veron, is elk detail zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de eisen van geavanceerde of hoge spelers. De verdeling en grootte van de gaten, samen met een kern die is gemaakt in een sandwichmodus van drie verschillende EVA-lagen, maken elke slag een unieke ervaring. Of je nu krachtige of langzamere slagen uitvoert, de stijve buitenlaag en de zachte binnenlaag bieden je de kracht en het comfort die je nodig hebt in elke situatie.

Kenmerken padel racket Babolat Technical Veron 2024

  • Heeft een diamantvorm met balans naar de punt, ideaal voor spelers die op zoek zijn naar kracht.
  • De combinatie van carbon en glasvezel geeft het meer elasticiteit, wat een technisch spel vergemakkelijkt.
  • Uitstekende gevoelens bij aanraking dankzij het rubber van verschillende dichtheden.
  • Heel comfortabele grip dankzij het vervangbare koordsysteem smart buttcap.
  • Helpt de effecten te verbeteren dankzij het ruwe oppervlak in reliëf.
  • Behoort tot de collectie van padel rackets Babolat 2024.

Voor wie is het bedoeld?

De Babolat Technical Veron 2024 is perfect voor geavanceerde of hoge spelers die liever dicht bij het net spelen, altijd op zoek naar kracht in de slag. Het krachtige maar handelbare ontwerp past perfect bij degenen die houden van het hard slaan van de bal, waardoor een uitzonderlijke prestatie in elk spel.

Waarom zal je het leuk vinden?

Met de Babolat Technical Veron 2024 heeft elke slag een andere smaak. De ruwe afwerking van het racket maakt onmogelijke effecten mogelijk die je rivalen zonder antwoorden zullen laten. Bovendien zal het spectaculaire esthetiek je laten schitteren op de baan, het verschil voelend met elk spel. Het is tijd om je spel naar een nieuw niveau te tillen!

Ontdek meer over het merk Babolat

Babolat is een merk met een rijke geschiedenis in de wereld van padel en andere racketsporten. Sinds de oprichting staat het voorop in de innovatie en het ontwerp van hoogwaardige uitrusting die spelers helpt hun volledige potentieel te bereiken.

Met elk model dat ze op de markt brengen, zoals de Babolat Technical Veron 2024, bevestigen ze hun toewijding aan uitmuntendheid en de tevredenheid van de spelers. Babolat is ongetwijfeld een merk dat traditie met moderniteit heeft weten te combineren, en biedt producten die voldoen aan de behoeften van de spelers van vandaag.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel, Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten