Socks Babolat Pro 360 Heren Zwart Geel
  • Socks Babolat Pro 360 Heren Zwart Geel

Socks Babolat Pro 360 Heren Zwart Geel

PVP: € 17,00
€ 11,91 van
-30% Babolat
Socks Pak 1 paar Babolat Pro 360 Heren zwart geel | Geniet van een comfortabelere stap met dit pakket Babolat Pro 360 herensokken met zwarte en gele details, ze passen heel goed en zorgen voor zachtheid
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Selecteer grootte
  • 46 - 49 Beschikbaar
Selecteer grootte
Selecteer grootte
  • 46 - 49 Beschikbaar

Socks padel Babolat Pro 360 Heren zwart geel

Rust jezelf uit met technische padelproducten tegen de beste prijs met de nieuwe collectie Babolat 2023. We presenteren de Pro 360 Men racketsokken in zwart en geel, gemaakt met gewatteerde gebieden onder de voet die veel comfort bieden en een veel zachter loopvlak genereren terwijl je doet sport.

Dankzij de FiberDry-technologie houden ze je voeten koel en droog omdat ze zeer geventileerde gebieden hebben, zodat zweet zich niet ophoopt. Ten slotte zijn ze lang van formaat, ongeveer halfrond en garanderen ze een goede ondersteuning van de enkel en de malleolus, waardoor slechte gebaren en mogelijke verwondingen worden vermeden.

Socks Babolat Pro 360 Heren Zwart & Geel Kenmerken

  • De Babolat Pro 360 Men in zwart en geel heeft een half uitgesneden ontwerp.
  • FiberDry-technologie die je voeten droog houdt voor uitzonderlijk comfort.
  • Ze voorkomen slechte gebaren omdat ze de ondersteuning van de enkel en malleolus verbeteren.
  • Constructie van 65% polyamide, 34% Drirelease en 1% elastaan
  • Onderhoudsvriendelijk, bestand tegen het meest intense gebruik.
  • Inbegrepen in de padel- en tenniskledingcatalogus van Babolat 2023.

Voor wie is het? Ideaal voor alle atleten omdat het technische sokken zijn, dus ze bieden fantastische prestaties als ze eenmaal aan zijn, omdat ze een goede enkelsteun en optimale bescherming van de malleolus bieden.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat ze zijn ontworpen om te sporten, bieden ze fantastische prestaties tijdens het dragen en garanderen ze totaal comfort dankzij de verstevigde gebieden onder de voet. Bovendien maakt het zwarte ontwerp met gele details hem perfect te combineren met elk padelteam.

Lees meer over het merk BABOLAT

Sinds Babolat Padel padelproducten begon te produceren, heeft het een grote evolutie doorgemaakt. Het is momenteel een van de favoriete merken voor spelers, omdat het een breed scala aan padelrackets, schoenen, kleding en palettassen heeft om degene te kiezen die het beste bij onze behoeften past.

Dankzij zijn werk en inzet is hij een van de Headsponsors van de World Padel Tour geworden. De nummer 1 van de wereld, Juan Lebrón, concurreert met zijn producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met Babolat.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten